Rizeli5353 Doktor prenatal life verdi bana ama decavit kullananlar daha çogunlukta hangisi daha iyidir acaba
inci_6007 Rizeli5353 kuzum decavit çok iyi değil diyorlar mide bulantısı ve gereksiz iştah açması yapıyor imom kullan 55 lira ama içinde herşey var etkisi de yok
Arin42 Rizeli5353 canim bende 3 aylikken doktorum decavit yazmıştı.simdi 37 haftaligim hala kullanıyorum.ben de yan etki falan yapmadı.bünyeden bünyeye değişiyor
Sirakuza Rizeli5353 prenatal life kullandım çok memnundum çok şükür bulantısız ayakta sorunsuz bir hamilelik geçirdim
Rizeli5353 Gull2110 bana da prenatal life verdi ama etrafıma bakıyorum herkez decavit kullanıyor dedim acaba o mu daha iyi içeriği felan
Rizeli5353 inci_6007 içerik olarak decavit mi iyi prenatal life imom da vitaminmidir hc duymadım bana doktor prenatal life verdi ama bakıyorum etrafimda herkez decavit kullanıyor
Sirakuza Rizeli5353 decavitin içeriğini bilmiyorum ama prenetalde omega 3 dha falan var balık çok yiyemiyorsan o eksiği de biraz kapatmış oluyorsun
Gull2110 Rizeli5353 ben prenetal life kullanmaya devam edecegim herkesten ziyade doktorumuzun bize ne onerdigi daha onemli 🙂
NisaMomy Rizeli5353 bende decavit verdi doktor ama içemiyorum çok büyük birde kabızlık yaptı bende o yuzden bıraktım başka yazdırcam bakalım ne yazcak