s_koc benim açlık tokluk değerlerim normaldi, son 3 aylık şeker değerlerim normaldi, fazla kilo almamıştım, bebeğin günğ ve suyu normaldi. Ona rağmen ciddi oranda gizli şekerim çıktı. Diyetle kontrol altına aldık ve şükür bi sıkıntı yaşamadım. Belki bilmesem yediğim içtiğimle bebeğime zarar verecektim. Şeker yüklemesi aşırı abartılıyor. Gidip aç karnına bir bardak içecek içip kan veriyorsunuz alt tarafı. Yok ayılıp bayılanlar, fenalaşanlar falan çok abartı. İllaki insanın aç olduğu için bi içi kalkıyor da ayılıp bayılacak bişey yok. Sabah nutellalı ekmek, bal kaymak yemiyor sanki kimse 😂😂 doktorunuz yapılmalı diyorsa yaptırmalısınız. Endişelerinizi de doktorunuzla görğşmelisiniz. Bana o kadar çok insan baskı yaptı ki sakın yaptırma, çocuğun şeker hastası olacak, doktorlar para için yapıyor vs diye. Araştırdım, doktorum ne derse onu yaptım. Çok şükür içim rahat, diyet yapıyorum ve toplamda 2 kilo gibi bir kilo aldım hamilelik süresince. Ama yaptırmayıp da bebeğiyle ilgili çok ciddi sıkıntılar yaşayan insanlarla çok karşılaştım. Riskler göze alınacak gibi değildi benim açımdan. Şüphelerinizi doktorunuzla konuşun gerekli olanı o size anlatır zaten. Karatay şeker yüklemesi yapmayın diyor ama kaçımız Karatay gibi sıfır şeker besleniyoruz ki? Eğer sıfır şeker besleniyorsanız hayatınız boyunca Karataya hak verilmesini anlarım. Ama bana şeker yüklemesi çok zararlı diyen insanların geneli günlerde poğaça böreği tabak tabak götüren tiplerdi.