Ozlembjk ocakannesi valla artik saglikla gelsinler uykular haram oldu 😂 temizliklerim bitti sayilir bebegimin herseyi tamam artik sadece onu bekliyoruz 3. Bebegim olmasina ragmen ilkmiş gibi heyecanlanmama ne demeli onu hic bilmiyorum🤗🤗🤗🤷🏽♀️🤷🏽♀️🤷🏽♀️
Iremgokce ocakannesi 1 ocak gözükğyor doğum tarihi ama ben bir an önce gelsin gelsin diye sayıkla aya başladım çoktan
Esrayagixemir1604_ ocakannesi valla ben ilk oglumu 31 haftalık doğum yaptım kuveze girdi sıkıntı geçti bunda da ne kadar kalırsa o kadar iyi diyorum zorlukları var ama erken geldin istemiyorum
Dilsad ocakannesi 34+2 bizde epey zorlanıyoruz artık yatarken falan .. doğsun bir an önce istiyorum :))
ocakannesi Ev temizligi de yapmadim ve icimden hic yapmak da gelmiyor 35+5 im cantam dahi hazir degil herseyimvar ama useniyorum ki cantama koyayim. Kalcadan asagi bacak ageim cok bebek baski yapiyormus bu nedenle birsey yapasim yok
Elifboztug ocakannesi 32 haftamdayım ama doktor yat dedi aşşa inmiş hemen kafası bence fazla zorlanmadan yap hazır dursun
Kockbra ocakannesi aynı haftadayız 35+5 bende artık doğsun istiyorum ama artık herseyını tamamla bence 😍 sonra gelmesini bekle keyifle
ocakannesi Kockbra uyku duzenim sifir oldu keyif😱 arada bi bunaliyorum sonra kalk kizim sen halledersin diyorumgece olunca agrilarim baslayinca yine bi sifir moral
Esrayagixemir1604_ 35+4 bizde bugün bebeğin kıyafetleri yıkayıp utuleyip yerleştirdim çantaları haxirlamadim koyulacaklar poşetlerde bekliyor öyle 😁
Esrayagixemir1604_ Bide gittikçe agirlastik insan bişey yapmak istemiyor alt tarafa baskı ağrıdan yürümekte zorlanıyorum
ocakannesi Esrayagixemir1604_ yok cok sukur 31 haftayo da atlattigimiz icin simdi cok erken degil zaten dogmasi icin hem benim istemem de biseyi degistiremz rabbim hayirlisini hayirli zamanda versin de sadece zorluklari iyce artti
tugbaurkmz Son 34 🤗çantamız hazır sadece ev temizliği kaldı onu da haftaya halledicez kardeşimle geriye sadece beklemek kalıyo 🙏