DenizEla Kızlar ayrıntılı ultrasonu İzmir de Nerede ve ne kadara yaptırdınız yardimci olursaniz sevinirim 🙂
Meltemre DenizEla çınarlı kadın doğum hastanesinde 200 liraya yaptırdım ama randevu için önceden araman lazım
Senem06 DenizEla egepol hastanesine gidiyorum ayrımlı ultrason orada yaptırdık ama İnan’ın çok ayrıntısızdı omurgayı bile incelemedi hiç beğenmedik
anneoldumm DenizEla yok yok gerekmıyor gıdecegın zaman ara bı kac gun önceden istersen ara şimdi bilgi al
DenizEla anneoldumm Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için bir sorum daha var 🙈 kaçıncı haftada yaptırdın ? 🙂
SerhanYamurBarut @DenizEla Senem06 bende egepol hastanesine gidiyorum o kadar güzel inceledi ki doktorum yarım saate yakın sürdü bence genelleme yapmayın . Extra peritanoljiye gitmeme gerek bile kalmadı
Senem06 SerhanYamurBarut sizinkisi bir şans bence kiminle konuştuysam ayrıntılı ultrason dan memnun kalmamışlar
Sdfblgn Perinatoloji uzmanı olmasına dikkat et arkadaşım . Ben Prof. Dr. Serkan Güçlüye yaptırdım 400 tl’ye . Çok iyi bir doktor memnun kaldım
anneninbiri Sdfblgn Serkan bey tınaztepede sanırım önceden şifada sonra kent hastanesinde birlikte çalıştık gerçekten iyi profesör Dr 👍
momss_ Bende Alsancak’ta Hakan kanıt a yaptırdım profesör 1 saate yakın sürdü ve gerçekten tam bir detaylı ultrasondu tavsiye ederim kesinlikle