songul2020doruk bebeklerinizin boyu kilosu ne kadar oldu canlar biz 36+4 olduk dün kontrolümüz var kilomuz 3250 boyumuz 49 cm haftaya da doğum için gün alacağız sizde durumlar ne alemde
Arzu26 songul2020doruk bizde 37+3 3800 kilomuz fazla normal doğumu bekliyoruz ara ara nişanım geliyor
Lilensa songul2020doruk en son 2 hafta önce gitmiştim 35 haftada 2600gr demişti doktor boyunu hiç söylemedi 2 hafta geriden geliyoruz önümüzdeki hafta tekrar gidecm umarım kilo almıştır normal doğum dedi ama çatı muaynesi olmadım nst de sancı da açıkmadı.
suleadibelli_77 Dmlakkayaa ultrason görüntüsünde FL ölçümü varsa o değeri 7 ile çarpın o boyunu veriyor.
songul2020doruk Evn123 sezeryan dusunuyorum son dakika fikrim değişmezse allah herkesin evlâdı birlikte sağlıcakla kurtarsın
Aysekadir Arzu26 bızde 37+3uz 1 hafta önce.kilomuz 2900du nstye giriyormusunuz bide nisaniniz nasıl geliyor nasıl anlıyorsunuz
Xbebek123 Arzu26 maşallah kızlar bebişlerin kilosu çok iyi neler yiyorsunuz bende birçok şey yiyorum ama en son Çarşamba günü gittim doktora 37+0 dı 2713 gramdı
Arzu26 Aysekadir evet giriyorum iki hafta önce sancım çıktı ama perşembe gittiğimde çıkmamıştı sarı sümüksü bir akıntım gelmişti doktor nişan olabilir rahmin açılıyor dedi ara ara gelebilir dedi bgn ikinci kez geldi
Senel15 Xbebek123 bende de öyle 36. Haftada 2770 di ama doktor zayıf dedi hatta bu yüzden gelişim geriliği var dedi ki o haftaya kadar herşey yolundaydı
Arzu26 Xbebek123 ben ilk günden beri yoğurt süt çok tükettim Ama babasıda bende kilolu doğmuşuz sanırım genetik 😁ama artık kilo alsın istemiyorum normal doğumu zorlaştırıyor
Arzu26 Evn123 yani şuanlık normal dedi çatın musait ama bebeğin kilosunu takip edicek 4300 ğzerine çıkarsa Zor dedi normal doğuma
Aysekadir Lilensa benim nstde sancida çıkıyor alttan muaynede oldum doğuma musaitim 1cm acilmam var her an doğum olabilir bekliyorum 😏
Nurtennnk Lilensa ıkı hafta gerıden nasıl gelıyorsunuz kılosu cok guzel benm de 35+3 de 2600 dü tam haftasnda dedı dr
Lilensa Nurtennnk ölçümlerde haftasından ufak duruyordu 35 haftalığım ama kafasını kolunu karın çevresini ölçtüğünde 33 çıkıyor hep başka doktora gittm oda aynı şeyi söyledi haftasından küçük dedi bu bebek 3 kiloyu bulmaz dedi . Sağlıklı olsun muhim değil doğunca iyi bakarım kızıma.
cennet13 songul2020doruk bende 36+4 haftalığım, ama bilmiyorum daha kilosunu , Pazartesi randevum var bakalım çok heyecanlıyım ☺️😍 bekliyorum sabırsızlıkla pazartesini
Yenianneeee61 cennet13 benimde 36+4 Salı günü randevum acaba çatı muanesi yaparlar mı ya çok heyecanlıyım 🥰
Gulfem07 Senel15 bu doktorların ne dediği belirsiz ya benim 35+4 2800 dedi bugün doktor normalde 2600 olmalıymış 2 hafta öndeymiş tokluk kan testi istedi.Tobe tobe ya
Mineebd songul2020doruk 36. Haftada gittik doktora 3 kilo 48 cm’di kızım 🥰 şimdi 36+3’üm. Haftaya cuma birdaha kontrolüm var hemde sezeryan tarihine karar vericez ☺️
Aysekadir Arzu26 benimde nstde hep sancım çıkıyor nisanim geldi fakat hala doğum başlamadı her an başlaya bilir dediler bende bekliyorum sancılarım sıklasirsa gidicem