Brsn06 Hilallsen evet yakın canım burdan netice almazsam çıkıp giderim o doktorada. Görüşünü alırım en azından 🙏
Brsn06 Aaad14 okudum ve gercekten o kadar içten duygularla yazılmış ki her kelimesi ve annelik o kadar kutsal bisey ki herkese nasip olmaz buda. Görmeden bebegimize baglanma gücü veriyor Allah bize. Benimde 2 melegim cennette. Rabbim sag saglim kucaginiza bi bebiş verip doldursun inşallah. 🙏
Aaad14 Brsn06 Allah razı olsun inşaallah . İnşaallah siz ve bebeğiniz sağsalim kucağınızda çıkarsınız o hastaneden. Size dua edicem hep..
Oeykuemmm Brsn06 Cok sIkI takip ettirin...hele ki bebegin böbreklerine cok detayli baksinlar...ben pazar günü dogum yaptim ve artik bir melek annesiyim 😔 hersey suyumun az olusu ile baslamisti... Yer gök dua demisler ...Allah yardimciniz olsun
Brsn06 Oeykuemmm çok üzüldüm allah yardımcınız olsun başınız sağolsun. Rabbim tez zamanda sizi sevindirsin insallah
Adel001 Oeykuemmm çok çok üzüldüm başınız sağ olsun Allah bidaha yaşatmasın😔 üzülme senin karnındande güzel yerde o, cennette.
gzm_42 Brsn06 saol canım aldım elhamdülillah kucagima 39 günlük olduk darisi sizlere sizlerde saglikli bi sekilde kucaginiza alin insallah😍
Brsn06 Adel001 evet canim dunden beri iciyorum sabah 2 bardak aksam 2 bardak ama faydası olmadi simdiye kadar şuan suyu bitmiş bebegimin heran kalbi durabilir
AyseYldz Havuc suyu, deveci armudu ve 3lt su, sol tarafina uyu. Arkadasiminda azalmisti suyu gecmezse hastanede yatircaklardi ise yaradi. Sifa olsun sizede insallah.
Brsn06 AyseYldz Allah razi olsun tesekkur ederim armut yemek dışında digerlerini yapiyorum ama bugun suyu tamamen bitmiş dedi doktor heran kalbi durabilir.😔
Adel001 Brsn06 hay Allah yaaaa bi şey yapamazlarmı? Karnından iğne falan suyu arttırmak için neden böyle olduki? Senden su geldimi?
Brsn06 Adel001 evet sızıntı seklinde geliyordu ama ayrica kanamam oldugu icin çözemiyordum ne olduğunu. Doktor olumlu konuşmadı malesef. Şuan ben alınmasın diye imza attığım icin mudahale edemiyorlar. Ama kan tahlilimde enfeksiyona rastlanırsa brnim hayatim tehlikeye girmesin diye hrmen alacaklar😔
Ummuhumeyra Brsn06 canım daha gebeliği sonlandırmak vs çok erken doktorun ihtimalleri göze alarak istemiş bunu ama başka bir iki doktora daha git mutlaka bu tavsiyem bide bende 26+6 haftalık gebeyim iki haftadır bana da suyun az dedi doktor en az 3 litre su birde deveci armutu şu sulu sulu olanlar varya günde 2 3 tane ye mutlaka birde günde iki bardak havuç suyu ama doktor her gün havuç suyu içersen şekerin çıkabilir havucun kendisini de ye dedi ben bir gün hacucu sıkıyorsam bir günde yiyorum sabah akşam ikişer tane mesela bunlara çok dikkat et ben katı meyve sıkacağında sıkıyordum sende yoksa emanet de olsa bul bir yerden taze taze iç bunlara bir hafta dikkat et başka doktora git bakalım kontrole böyle iyi bilinen bir doktor yani güvenilir olursa daha iyi birde en son çare serum ile takviye yapıyorlar diye biliyorum suyu çoğalsın diye bana çok saçma geldi gebeliği sonlandırmaktan bahsetmesi.
Brsn06 Ummuhumeyra hastaneye geldiğimde suyu çok az dediler serum takildi ama antibiyotik olarak. Katı meyve sıkacagim yoktu iyi deniyor diye aldık dünden beri iciyorum gunde 4 bardak 2 sabah 2 aksam olarak. Eşim doktorla konustu hangi doktora gidersen burda yapılanı yapacaklar dedi çünkü bebegin suyu tamamen bitmiş ayrica 2 hafta gelisim geriliği var yüzde 1 ihtimalle bikac hafta daha atar kalbi ama gelisim geriligi olur dediler. Bi umut bekliyorum bende😔🙏
Adel001 Brsn06 evettt bende onu söylicektim. Senin hayatın riske girer yapma. Ayyy zalim istanbul geldi gözümün önüne . Allah korusunn maaazallah.