MerveYildirim Merhaba kizlar ben 30 haftalık hamileyim ve gogusumden turuncu sıvı geldigini gordum , normal mi yoksa doktoruma haber vermem gerekiyor mu ?
mom44 MerveYildirim süt rengi yada beyaz akıntı sıkıntı değil ama irin tarzı yada kan tarzı olanlar sıkıntı demişti doktor istersen bi danış doktoruna canım akıntı gelmesi normal 16 haftada benmde gelmişti
Nilemyus MerveYildirim ilk süt rengi turuncu olur. Sıkıntı yapma olur böyle. İnşallah sütün bol olsun bebişin emsin büyüsün. 😘
SemraBayraktarAkbas Normal canım bende 16.haftada başladı o ilk süt Bebek için çok önemli sıkma rahim kasılıyor ve erken Doğum riski oluyor
MerveYildirim SemraBayraktarAkbas sıkmadıgım halde sudyensiz uyudumda kalkıyorum ki akmıs . Acaba gogsumun ucumu gevsek 😭
MerveYildirim mom44 süt rengi degil kesinlikle , akıntı rengi de degil bildiginiz turuncu rengi . Arayıp sorayım o zaman 😔
mom44 MerveYildirim sor tatlım gebelik dönemi sonuçta ntmal zaman değil belki normaldir ama doktorun bilir iyisini ben sana normalde desem belki birşey olur sor için rahatladım tatlım birşey yoktur inşAllah 😊
Kaderhan69 MerveYildirim benimde turuncu akiyor canim o yagli sut oldugundan oyle merak etme 32 haftaligim bende
MerveYildirim mom44 iki gogustende geliyorsa normal dedi , benim iki gogusumden de geliyordu . İcim rahatladı 😅
MerveYildirim Nilemyus netten baktigim da kan falan dediler korktum , cok sukur rahatladım . İlk dogumum bilmiyordum bende sut rengi bekliyorum 😂
MerveYildirim Kaderhan69 yagli olmasi iyi en azindan , daha iyi beslenir . İnsaallah cok olurda mamaya gerek kalmaz 😂