Elly Merhabalar ferroyu günde kaç adet ve ne şekilde kullanıyorsunuz. Bebeğin kilosunu sizce etkiliyor mu ?
Sueda29 Elly bn hergün ve tok karnına içiodum.doktrm gyno feron verdi bu seferde.bn bu ilacı bilmem ama ocean mummy diye takviye kullanıorm bebeğime o iyi gelior diye düşünüyorm
Momdilay Elly günde bir defa aç karına,gebeliğin ilerki haftalarında kontrollerde kan değerinize göre büyük ihtimal iki sefere çıkabiliriz bebeğin ihtiyacı artıyo dedi doktorumuz
mavis-love Momdilay ben gece yatarken içiyodum ama kanım sınırda çıktığı için günde iki tane içiyorum şuan
Aysenam Elly ben geceleri yatarken bir tane içiyorum. 31 haftalığız Kan değerim gayet iyi şu anda. Genelde herkes sabah içiyor ama gece yatıp içersen mide bulantısı yapmaz demişti doktorum bilgin olsun. Tabi öncesinde iki saat bişey yemiyorum
deletedmom220 Benim kan değerlerim çok düşük hamileliğimin başından beri sabah akşam aç karna alıyorum içtikten 1 saat sonra yemek yiyorum 🙄
Casnu Elly bana gece yatarken tok karnina icmemi soyledi doktorum cubku mide bulantısı yapiyormus yatmadan iciyorum mis gibi bi zararini gormedim 😊
Elly İlk zamanlar inanılmaz kabızlık yapmıştı 1 ay sonra o düzene girdi. Şimdi sabahları aç karnına içiyorum ama kimisi 2 tane içiyorum dedi günde. Açıkçası doktorum da kan tahlili yaptırmadı tekrar merak ettim. Başka hiç bir takviye de almıyorum
Bernaszn Elly bende günde bir içiyorum ama em son ki kan tahlilimde daha da düşük çıktı kan değerim anıtın yeterli gelmiyor
Momdilay mavis-love son aylarda bebeğin ihtiyacı artıyo yakında ikiye çıkacaz biz de,sağlıkla gelsinler inşallah☺️
Momdilay Bernaszn 25+2’yiz bu hafta tetkikleri yaptım kan değerim iyi demirim biraz düşüktü,bi ay sonra kontrole gidince tekrar bakılacak ona göre karar vercek doktorumuz
Umut200120 Elly bunu doktorunuza yada eczacıya sorun sonuçta ilaç yani fazladan kullanimi sıkıntı olabilir