Kafamı yeni topladım bende sizinle paylaşmak istedim belki geç olcak ama yazayım dedim sonuçta 9 ayım happmomda geçti :)
Ben 10 ay korunmadan hamile kalamamamıştım tamam dedim kesin tedavi mevzuları cıkcak bir sene dolacağı için .. Ama hiç beklemediğim anda mutluluktan havalara uçtum ❤️ Herşey çok güzeldi Mükemmeldi ama bir akşam eşimle tartıştık.. O gün çok üzüldüm veya stres belki de olacağı vardı evde Tek başıma Çeşme’den su akarcasına kanamam başladı .. Herkes beni hastaneye yetiştirdi hatta hastane de yattım düştü dedik yavrumuz.. Ama o o kadar güzel bağlanmıs ki bana o kadar kanamaya bırakmadı beni .. Uzun süren kanama dönemeç yaşadım belki de bir torba Protestan hap kullandım .. Yataktan kalkmadım sadece tuvalate gidiyordum .. Allah’a şükür sonra atlattık .. Bende rahatladım toparlandım o dönem kızıma oda yaptım hazırlık yaptım 🙏🏻🥰 Ama hamilelik öyle bişeymiş ki normalde olmayan seyler hamileyken ortaya çıkarmış.. Guatrım yüksek çıktı düşsün diye her sabah gene ilaç kullandım .. Ha dedim 30 haftaları gördüm şükür dedim kaşıntım çıktı Alp değerim yüksekmiş her gece sabahlara kadar kaşındım gene bunun için ilaç kullandım fayda etmedi .. Son haftalarım bile zor geçti . 37 haftam da bebeğimin kilosu 3650ydi değerlerim yüksek çıktığı için artık sezaryene karar vermiştik 9 Aralık için gün aldık .. O bir hafta içinde gene Bir gece hastane de yattım değerim yüksekti her an doğum olabilirdi..Bebekte bende iyi olunca doktorum bizi çıkardı. 9 aralıgı bekledik tam 38 biticekti. Ve inanırmısınız bilmem bir gün kala da sabah nişanım geldi 😂 en sonunda 9 aralıgı gördük hazırlandık şükür hastaneme gittim odamı süsledim bol bol resim çekildik . Eşim beni doğumhaneye cıkardı sarıldık orda tabi ağlama bölümlerim başladı 😔 epidural sezaryen oldum hem korku hem heyecan hem sevinç .. İnsan o masaya yatınca bir garip oluyo bir yerin kesilecek ve sen bunu tamamen hissedeceksin gibi geliyor o an . Ama hiç bişey hissetmedim sadece kendi korku paniğim vardı sonra kızımı yanağıma getirdiler ❤️ O an herseyi unuttum zaten. Allah razı olsun bi iki kistim varmış doktorum onları bile almış 😂 çıkınca bana dediği bir daha ameliyat olmana gerek kalmadı 😂😂 ilk kızımı götürdüler eşime verdikleri an hıçkıra hıçkıra ağlamış 😌🥰🥰🥰🥰 sonra ben geldim elimden tutusu bize bakışı allah herkese nasip etsin ama insan eve gelip bi kaç gün geçinceye kadar anlamıyor bişey . Şaşkın şaşkın bakıyorsun ben annemi mi oldum babamı oldum diye ☺️☺️☺️
Çok uzun oldu ama bende yazayım bende paylaşayım istedim 🥰🥰🥰