Birhamis Kızlar ben 38.haftamdayım dr bana artık gün içerisinde sık sık meme ucunu sıkmaya başla dedi o an neden diye sormak aklıma gelmedi bileniniz varmı süt gelsin diyemi hala sütüm yok kimisinin dogumdan önce geldigini gördüm benim yok neden yok🙄
[silindi] Birhamis normal doğum düşünüyorsanız doğumu tetiklemek için söylemiştir galiba. Gögüs ucuna dokunmak sıkmak rahmi uyarır bu da doğuma sebebiyet verir. Hemen doğum olmaz rahmi uyardıkça doğum süreci hızlanır
Zagrozunannesi Birhamis Sebla55 hayır doğumu tetıkledıgı ıcın soylemıstır doğumun bu haftalarda olsun dıye🤗
Obsesifk Birhamis benimde 24den beri geliyordu ama sıkarsam sadece hiç ellemedim zaten gelmekle gelmemek arası çok hafif şimdi 30 olduk ara ara sıkmaya başladım bende sütüm gelsin diye zaten benden gelen süt değil su gibi
Fatosumum Obsesifk sıkma bence ilk süt bebek için çok faydalıymış o şefaf gibi sarı gibi olan süt gitmesin bebekte faydalansın😍
Essraa Göğüs sıkmak prolaktin diye bir hormonu harekete geçirir. İnternetten nası bir hormon olduğuna bakarsın cnm. Hem normal doğum için gereklidir hemde verimli süt gelmesini sağlar✌