fatmanaz4545 İyi geceler arkadaşlar genel anestezi ile sabah sezaryen oldum ama gaz çikaramadim hala baya yürüdüm hala faydasini göremedim ne yapmam lazim gaz cikarmadan taburcu olamayacagimi soylediler yardim edin nolur 🤲
Gozde_32 fatmanaz4545 lavman yApsinlar bi zahmet cok basit birsey bunu yapmak ozel hastaneler yapiyor iste bunu
Defdef fatmanaz4545 ben iki gün çıkaramadım özelde yaptım doğumu ben çıkaramayınca fitil verdiler canım
Solitoo fatmanaz4545 canım bende de vardı kızımda bol bol hoşaf iç kayısı suyu iç çok etkiliyolar doktor fitil verdi kullanmadım bile
Baharkrgc Benxe çıkardım deyin bitsin sanki çıkaramayınca yatıl olunca ne yapıyolar bi faydalarını görmedik benim ikinci doğumum olacak çıkarmasam bile çıkardım dicem evime giderim rahat rahat ne kendimi hastane köşeleinde rezil edicem
Tusubasa Baharkrgc bu kadar basit değil işte keyiflerine sormuyorlar sizin gazinizada merakli değil insanlar gelip gidip çıkardınız mi diye sormalarinin sebebi bağırsaklarinizda bir problem oluşmuş mu sorun var mi diye. Gerçekten bu konuşmalari bilerek mi yapiyorsunuz yoksa sadece yapmak için mi yapiyorsunuz merak ediyorum 🌚
Tugbaklc Baharkrgc öyle demeyin ama bağırsaklara hasar olmuş mu diye gözeetiyolar bu durumu lutfen ciddiye alin oyle biseyi ihmal etmeyin ic kana ma falan olur Allah korusun her şeyin bir usulu var
Baharkrgc Tusubasa iki gğn boyunca çıkaramamıştım ben mesela gelip sormak yerine o zaman neden bir müdahale yapılmıyor çok biliyosunuz siz sanırım benüm cevabım sizi ilgilendirmiyor soran kişiyi ilgilendiriyor.
Tusubasa Baharkrgc o doktorunuzun problemi demekki ilgilenilmemiş sizinle gaz çıkarmayan hasta hastaneden çıkarılmaz lavman yada fitille gaz çıkarılması veya tuvete çıkarılmasi lazim evet çok biliyorum hemşireyim yeterli gelmiştir umarim 😍 ayrica şu tavirlarinizdqn nefret geldi artik insanlik yapip uyariyorum hemen bi sizi ilgilendirmez falani filani başka cümlelerde bilmiyorsuniz kabahat bende.
Baharkrgc Tusubasa uyarma şekliniz hiç hoş değildi dikkat ederseniz konuşmak için konuşuyosunuz falan