Eliflercee baharkerdige 31 32. Haftadan sonra cok agirlasiyorsunuz. Bence simdiden gucunuz yerindeyken halledin herseyjnizi. Yoksa cok zorlanirsiniz.
Esryk Ozgesn Allah bağışlasın benim oğlum da 5 yaşında kızım da yolda ama annesi tembel hiç bir şey almadım
Seda_123 baharkerdige 35+3 haftalığım bugün e bebekten ıslak mendil bez şampuan pişik kremi göğüs pedi ve anne bebek bakım çantası aldım geriye bişey kalmadı bitti bütün eksikler rahatladım valla 😁
Cerenece Dilankenger benimde ilerde gidiyordu şimdi son adet tarihimle uyumlu oldu sizce bu sıkıntılı bir durum mu?
Dilankenger Cerenece haftasıyla uyumlu demek oluyor bu . son adet tarihinize göre ultrasonda iki haftadan fazla küçük olması sorun olur diye biliyorum
Asd92 baharkerdige Beşik ve puset aldık bizde birde oğluşuma giysiler falan aldım. Sadece şimdi bezi bebek arabası kaldı. Kendime alacakların var dağa tabi onları da alırsan bitecek inş
Hilallsen baharkerdige 29+2 olduk sadece ateş ölçer ve Bebek telsizi kaldı. Herşeyi tamam. Bir de eksiğimiz oğlumun ismi. Birde ona karar verebilsek