Lezzet Bebeğimiz 5,5 aylık ama halen kendini göstermiyor bacaklarını açmıyor sizce kızmış yoksa erkekmiş ama tatlı yiyemiyorum canım sürekli acı ekşi yemek istiyor birde her yemeği yiyebiliyorum sizce ne zaman gösterir renkli ultrasonda gösterirmi
Emin_e Lezzet ben cok erken öğrendim ama yiyecekle olacagini sanmiyorum 7 aylik oldum hala eksi, tuzlu seyler istiyor canim muzlu sut bile tatli geliyor icemiyorum ve erkek bekliyorum
-Susam- Lezzet benimde belli değildi detaylı ultrasonda 21 haftalıkken öğrendim cinsiyetini genelde kız bebekler kendini göstermiyor ben de kız:)
Ayparee Lezzet Göstermiyorsa büyük ihtimal kızdır 😅 benim 13te gösterdi hemen 😅 Bu Arada yemeklerle hiçbir ilgisi yok tamamen bünye meselesi aşerme
3birden Lezzet Bizde artık 32 haftaya giricez ama hala öğrenemedik ve artık sormuyorum bile unıxes alıcam herşeyi sezeryan günümü alıp😍😍😍
Svlyery Sürekli tatlı yiyorum kızlar 16+2 olduk dun bir kızım olacagini soyledi doktorum bence yediklerimizle bir alakası yok bana herkes erkek olucak senin diyordu 🤣