Defnosun_annesi Uyku düzeni deseniz bitti yatmak zulüm sinirlerin tavab herkes hasta olmuş işim sadece kendimi korumak son günlerm ama artıkkk doğurmak istiyorummmmmmm😂😂
cennet13 Defnosun_annesi bizimde son 25 🙈 tabi erken gelmesse, ama artık kucağıma almak istiyorummmm😣😫😫😫😁😁😁 sürekli minicik kıyafetlerine bakıyorum içinde oğlumu hayal ederek 😍☺️🙈🙈🙈🙈
[silindi] Defnosun_annesi son 13. Erken gelir diyordum ama öyle olmadı bakalım ne zaman gelecek 😊 içerde az daha durursa normal doğum yapamicam
Defnosun_annesi Yasmnglr54 gercekten zor ama Aallah. Yardım ediyo gercekten hamileliğim ilk 4 ayınu hatırlamıyorum bile ama bu günler gel gör ki geçmiyo 😂😂
Defnosun_annesi cennet13 yaaa 🥰🥰🥰🥰 inan ki dolabını kırk defa katlamışımdır hep hayal ediyorum seviyorum eşyalarını gercekten harika duygular 🧿🧿
cennet13 Defnosun_annesi Gerçekten öyleee😁☺️☺️ kendimce kokluyorum, konuşuyorum oğlumla, hadi gel artık diye😂😁🙈🙈🙈 Sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı 😍🙏🏻❣️❣️❣️
Bibebe Son 21 sata göre ama 13 gün kaldı sezeryana. Zaman geçmiyor. En zoru gerçekten son aymış. Hem fiziksel hem psikolojik olarak artık iyi hissetmiyorum.
Minik_fasulyem Defnosun_annesi bende öyle. Ama şu anda hiç bi belirti yok zaten. (Sanki doğmak istese bi kaç hafta evvel haber vericek 😂)