aminezehra Merhaba kızlar.. çok sırt ve omuz ağrım var her kış hamama gider rahatlardım. 6 haftalık hamileyim hamam sakıncalı mı ne dersiniz
dentem61 aminezehra ablamla gitmişti ama o zman hamileliğin ortalarındaydı 6 haftalık erken ya o kadar sıcak iyi gelir mi bilemedim
Emin_e aminezehra tabi ki asiri sicak su kanallari aacar ve düşük riski olabilir. Ben de cok sverim esimle memleketime gidince hep giderdik ama bu sene erteledik ins bebegimizle gidecegiz artik
Deletedmom3 Ben gittim tatildeyken 10 gun boyunca hemde hergun ama hamile oldugumu bilmiyordum ogrenince bi kac kere daha hamam masaj saunada yaptim Allahtan bisey olmadi simdi ki aklim olsa gitmezdim sakincali diyorlar
Kedili_Anne aminezehra bana doktorum yasak demişti. Duşta bile çok kaynar ve buharlı yıkanmamak lazım sanırım :)
2kizanasi Hamile olduğumu bilmeden thermal hotel de kaldım ben 1 hafta kadar, Hamam thermal su havuz vs o zamanlar 4 haftalık hamileydim bi sıkıntı yaşamadım ama ne olur ne olmaz doktorunuza danışın 🤷
Aynurnaz Maalesef benim dr da hiç önermedi bende cok istiyorum ama gidemedim hic sizde gitmeyin sakin sicak su kaslari yumusatiyormus saglikla geçir inşallah gebeligini