Rahmeli58 18 haftalik hamileyim 2 hafta sonra randevum var cinsiyeti belli degil henuz.. sagda ise erkek solda ise kiz diyorlar dogrumu:/
Ozgesn Rahmeli58 Benim solda ama erkek 12 haftada ögrendim suan 18+4 üm değişen bisey olmadı kesin erkek denildi 🥰
Fatmanuuur Rahmeli58 ilk bebeğim erkek ama hep solda yatıyordu dıktorumda aynısını demişti şimdi gene kese soldan tutunmuştu doktor gene aynısını dedi bakalım ne olacak 😄
Emin_e Rahmeli58 bemim doktor sol batina yerlesmis dedi, erkek bekliyorum. Boyle seylere pek prim vermeyin bence
Asmen BabyLover ilk ayda hissriyrsn hafif yumruk buyuklugunde nerede oldugunu bide ilk.hareketleri solda hissetim simdi 28 haftalik oldugu icin sağ sol üst al fark etmiyr hareketli-ve de buyudugu icin🤗
Ruqeyyam_2018 BabyLover canım ben çabuk hiss etdim ikinci hamileliyim ikside soldaoldu. Fark etmeyde ağrılardan sora dokundukda taş gibi geliyor ben çabuk hiss etdim ve 12 haftadan sora şişkinlik gibi taş gibi oluyo o zaman net biliyosun
ebebegm BabyLover ilk haftalar 8 10haftalığa kadar 15te sol tarafa geçmişti bebeğim. sağdaydı iki oğlumda . kızım soldaydı.bu bebeğim yani ikinci erkek çocuğumda sağdaydı ilk haftalar