Burcak93 Merhaba arkadaşlar doktorum tüp bebek bölümüne geçmiş evime birazda uzaktı sırf doktorum için gidiyordum hastaneye. Tavsiye edebileceğiniz İstanbul Anadolu yakasında kadın doğum doktoru var mı?
canimoglum53 Burcak93 doktorunuz camlica medipolde kadriye hanim mi? Kuzenim ona gidiyordu tup bebek bolumu icin ankaraya gitti de ondan sordum😊 ben camlica medipolde ayse kavasogluna gidiyorum asiri memnunum gercekten :)
Handan17 Burcak93 merhaba kadikoy medicana hastanesi timucin timuroglu cok ilgili bir doktor tavsiye ederim
Nnur1 Merhabalar. Koşuyolu Medipol Mine Kaymakçı ya gidiyorum ben. Çok ilgili ve deneyimli bir doktor. Tavsiye ederim
Faffabay Kartal vera Ayşe hanım 👍🏼 eskişehirden onun için geldim ☺️ Tabi ailemde burada onunda etkisi var 😂
Burcak93 canimoglum53 evet ptesiye Kadriye hanıma randevu aldım bakalım sanırım bende Ayşe hanımı tercih edeceğim.
Haydanhay canimoglum53 merhabalar...ayse kavasoglu nubende dusuniyorm yaa kararsizim cok genc doktor bide😊😊siz ne zamandir gidiyorsunuz .acaba normal doguma yaklasimi nasiiil ki
aayseegul Burcak93 Kadıköy dr akif alkan Kadıköy boğanın ilersinde hemen.eski Zeynep kamil başhekim yardımcısı kendisi.çok büyük refanslarla gittim başarılı bir dr