Nialya 8 haftalık hamileyim mide yanmam aşırı derecede 🥺 gaviscon şurup da etki etmiyor tavsiye edebileceğiniz bi yöntem var mıdır ?
Aysecantimar95 Nialya bol bol ayran ben tansiyon problemim olduğu için tuzsuz içiyorum ve o kadar rahatlatıyor ki bunun yanında soda ve vanilyalı dondurma 🍦
Derindenizler Nialya haftaya doğumum var hala yanıyo 9 aydır hiç geçmedi şurup da fayda etmiyo belli bi süreden sonra:(
Mavi_ Nialya ne denedi isem geçmedi en son çare sade soda yani maden suyu içip üzerine sakız çiğnemekte fayda buldum bende işe yaradı 🤷🏻♀️ 32. Haftamdayım bu arada 🙏🏻
tunahan bende 16 haftalık hamileyim mide bulantısı için doktorun verdigi ilaci içiyorym iyi oluyorum dene
Eso54 Bende 28 haftalığım gece mide yanmam oluyor uykudan uyanıyorum yastığımı yükselttim ama fayda yok çok rahatsız oluyorum 7 den sonra yemek yemiyorum ama yinede bazı akşamlar acı çektiriyor 😞
Af072019 Her yemekten sonra midem yanıyor çok hassas benimde mide yanmam oldu mu kırmızı elma yiyorum çok iyi geliyor geçiyor tavsiye ederim
Gunesinponcikannesi Nialya bana gaviscon advance iyi geldi bide yoğurt iyi geliyor fakat ev yapımı olacak bide sütü içerken laktozsuz süt alıp içmelisin