Nurcan63 Arkadaslarım merhabalar gebeligimin 29. Haftasındayım 64 ile hamile kaldım, şuan 79 kiloyum sizce kilo normalmi. Kafam karışıyor, Sizler kaç kilo aldınız hangi haftadasınız yorumlaşalım
Cisem-22 Nurcan63 bende 57 ile kaldım 70im şuan 30.haftamdayım ikiz bebeklerim ama cok aldım yanı yemeden aldim desem yeridir doktor cok aldığımı söylüyor onune gecemıyorum ekmek yemıyorum hamur işi yemıyorum tatlı yemıyorum gercekten nırmalde hayatımda boyle yemeseydım 40kıloya düşmüştüm bünye meselesi bence
Ecemsbaby Nurcan63 30 haftayı doldurduk 9 kilo aldım toplamda ama iştahım baya bir arttı almaya da son hız devam edeceğim gibi 🙈 ilk başta çok almayayım diye dikkat ediyordum ama bebeğimin gelişimi için takmıyorum artık sağlıklı ve düzenli beslendikten sonra sıkıntı değil bence.
Deletedmom667 Nurcan63 bn temmuzda doğum yaptım 19 kılo aldım arkadasım 10 kılo aldı.. bn 1.ayda 17 2.ayda 3 kılo daha vererek tam 2 ayda 19 kılo verdım emzırıyordum dıyet ws yapmadım.. suan bebegım 4.5 aylık aynı zamanda dogum yaptık arkadasla o sadece su ana kadar 3 kılo verdı.. bırde bana cok kılo aldın dıyıp modumu dusuruyordu o kilo hala veremedı agzıma acıp tek kelime etmedım😂 dogumdan sonra hamurısı ws yemedım gebelıktede yememıstım gercı.. sutun olsun dıe abanma sakın yemege.. su bıle ıcsen sut yapıyor ınankı.. ben sebze we et tukettım abırcubur ws yemedım emzırdıkce acıkıyorsun vısne suyu ıctım veya elımın altında sebze yemege olurdu dırekt onu yerdım aburcubur yemek yerıne gıttı kılolar.. onun ıcın aldıgın kılo cok onemlı deıl cok aldıgında doktorun uyarıyormus normal dogum zor olur falan ben son ana kadar normal dusunmustum ama suyum azaldıgı ıcın sezeryan oldum..
Nurcan63 Omur6363 aramıZda 2 kat var resmen :) benmi cok almışım anlayamadım sadece karnım cok var onun dışında bi şişkinligim de Yok
Krds7551 Vicuttan vicuda degisiyor canim o bende cok kafama takiyorum saglikli olsunlar insallah yeter
Edanurrr @Nurcan63 moral bozmak istemem ama bence biraz fazla kilo almışsınız önünüzde daha kaç hafta var biraz frenlemek gerekiyor.. biliyorum çok zor bu aralar iştah çok açıldı ama ben de kendimi durdurmaya çalışıyorum ki 31 haftalık 6 kilo aldım
Nurcan63 Aynen bende yemıyorum ama alıyorum anlayamadım bünyeyle alakalı sanırım nefes alsam yarıyor :)
Esraguvennn Normal bir süreçte en fazla 15 kg alınmalı diyorlar ama belki kilo alımın belli bir haftada durur ben 65 'le hamile kaldım 28 hafta oldu 72 oldum geçen hafta 2 kg birden aldım bu hafta hiç almamışım değişiyor vence
Hanifecanberk 29haftalığım 63 ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum bende çok endişeleniyorum çok alırmıyım diye aşırı iştahım açıldı