Drryy Kızlar bu kilo normalmi sizce 60 ile hamile kaldım şuan 71 kiloyum 😔kendimi hiç bir şekilde durduramıyorum sürekli yeme isteği var çokmu almışım sizce
Fikret_kayra Drryy bende 58 le hamile kaldım şuan 34 haftayim 72 olmuşum 14 kilo da ben aldm daha bir buçuk ay var doğuma yirmi kiloyu bulurum bu gidişle 😬😬
3prensesannesiii Drryy bende 31 haftalık hamileyim şuana kadar 11 kilo aldım 59 dum 71 oldum gayet normal bence
EcrinveSelim Bende aynı 32 haftalığım 11 kilo almışım bebeği beslicek seyler yiyorm genelde ama tatlıya hayır diyemiyrm malesef
Rumeysaaa67 Ben 60 la hamile kaldım 31 haftalıgım 17 kilo aldım😢 boyum uzun ve hamilelikten once zayıf oldugum için hiç belli degil kilom
Tlysfk Drryy bende 54 kilo ile hamile kaldım 31.haftamdayım 8-9kilo aldım 61-62 arkasındayım. sizinki de normal bence çok değil üzülmeyin
Bebeklerim- Drryy bende 30+5 ikizlere hamileyim 10 kilo almısım sizinkide gayet normal kilo icin canınızı hiç sıkmayın bebisiniz saglıklı olsun kilo verilir
Rumeysa5534 29+6 haftadayım bende 48 le hamile kaldım şuan 59 kiloyum ve daha Doğuma 72 gün var 🤦🏼♀️🤦🏼♀️