inci_6007 Merhaba 34 haftaligim her seferinde kafası 10 gün falan ileri beli gövdesi geri çıkıyor zayıf dedi doktorlar rüyalarımda değişik tipte bebekler görmeye başladım uçuklar çıkıyor artık korkudan 😭 hemen şunu yedim içtim kilo aldı dediğiniz yiyecek içecek var mı ya kafayı yicem
Aminem2020 inci_6007 protein ağırlıklı beslen cnm et tavuk balık yumurta süt yoğurt beyaz peynir kasar ceviz badem fındık pekmez düzenli yemek yemen lazım özellikle sabah haşlanmış yumurta öğlen sebze yemeği yoğurt yeşillik salatası ara ve ana öğün arasında 2 saat olması lazım akşamda protein beslen ve yemek yedikten sonra soluna yat bi sure kalkma
Blackcloud inci_6007 Yumurta, süt, balık, pekmez, badem, ceviz, tavuk, kırmızı et, meyve ve sebzeye ağırlık ver. İnşAllah alır kilo. 😊
inci_6007 SedaveSusam yiyorum ya yemem mi kansızlık var diye pekmez yiyorum zaten peynir iki günde bir kutu bitiyor eşimle beraber yiyoruz muzda aynı bebeğin her yeri orantısız niye böyle oldu anlamadım ben de 52 le hamile kaldım 62 yim şimdi
inci_6007 Aminem2020 inanır mısın 1 de kahvaltı 7 de sadece yemek yiyorum ara öğün aklıma gelirse anca kimsem yok bişey yapıp yiyesim gelmiyor ondan mu acaba ya
Mismis inci_6007 tamamen ondan. Uzun saatler aç kalmayacaksınız. Bir arkadaşıma doktor en geç 9 da kahvaltı yapacaksın demişti. Onunda bebeği zayıftı. Arkadaşım dikkat etti toparlandı bebek hemen
Htc2020 inci_6007 vitaminlerin mi eksik acaba ondan mi oldu canım. inşallah düzelir bebeğin sağlıcakla kavuşursun yavruna
Elifboztug inci_6007 bende düzenli yiyorum şeker var diyet yapiyorum sırf bebegım icin 9 10 arası uyanıp kahvaltımı yapıyorum saate bak yada alarm kur canım hersey onlar icin 😊 sen artık iki kişisin 💕
Tugba123 inci_6007 neden kendini o kadar aç bırakıyorsun bebek senden besleniyor yemek yapamadan bile en azından meuve ye kuruyemiş ye kendini aç bırakma.
inci_6007 Mismis ben zamanında kiloluyfum sonra çok zayıfladım 50 oldum bı baktim anoraksiya olmuşum bişey yiyince hemen kilo alıyor sanıp psikolojik tramva geçiriyordum hala oyle kilo almamak için iştah kesmeye çalışıyorum ceviz suyuyla rezeneyle kahveyle yaptığım malliklari ben biliyorum ama diğer yandan da benim ruh sağlığım gidiyor yiyince 😀 son bir ayda iyi beslencem şu an çok gaza getirdin hatamı başkasından duyunca anladım daha iyi
inci_6007 Htc2020 ya durumu gerçekten olmayanlar Afrika ülkeleri falan ne yapıyor merak ediyorum kaç kilo doğuyor bebekler vitaminleri ne durumda
Minnosizmmm inci_6007 meyve kuru yemiş süt ve ürünleri kilo aldırır balık özellikle levrek çok güzel kilo aldırıyor ve sabahları ben çeyrek avakado yiyorum o da çok ise yaradı masallah kızım en başta geriden gelirken şimdi 10 gün ilerde 30+2 de gittik kilosu da 2 kg di
Minikpare inci_6007 haşlanmış yumurta her sabah. Muz ve ceviz. Kaşar peyniri inşallah saglıkla kucagna alırsın
Esrahmet Havuç suyu birde kefir iç bol bol bn onları yedin devamlı 36+6 da doğmasına rağmen 2.500 kg sağlıklı bir meleğim oldu 🙏🙏
Nuraslanklc inci_6007 34. Haftada kaç kilo ki şu an doktorun sadece geri geliyor mu diyor bi sorun olduğunu mu söylüyor ne diyor yoksa kendinmi endişe duyuyorsun
asyaa15 inci_6007 canım tahin prkmez aldırıyor die duymustum yinede sor bak bi inşallah düzelir en kısa zamanda