nazsimaova Fdm4 bndede var cnm bnmki 16 mm halka takıldı 30+3 haftalik oldum daha yeni takıldı bana yeni oluşmuş
aslimutlu1 Fdm4 serklaj yapılır en kötü , uzanarak bütün gün, zamanla iyleşme oluyor . Ani hareketlerden kacın , yürüme kalkma bilr tuvalet haricinde . İyi olur insallah
Fatoaras Fdm4 25 haftalıkken 35mm di 1 hafta sonra tekrar gittim 29a düşmüş Hemen progestana başladım 10 gün sonra tekrar bakıldı aynıydı şuan 34+4 haftalık hamileyim dinlen fazla iş yapma Hatta hiç yapma dikkat et ozman önleniyor bu zamana kadar korka korka yata yata geldim 3 .4 haftam kaldı inşallah zamanında alırız kucağımıza 🤲🏻
nazsimaova Fdm4 25 mm altina düşerse risk baslio ama progestani duzenli kullan sürekli dinlen ilişkiye girme is yapma bn sanciyla gittim kisalma oldugunu ogrendim ama genede cok şükür 30 .ncu haftalardaym insaAllah hepimiz sag salim aliriz kucagimiza yavrularimizi sakin stres yapma
Fdm4 nazsimaova ben şuan bitlisteyim burda kimsem yok Doğum için memlekete gidicektim ama bu pek mümkün görünmüyor inşallah doktorum bi dahaki gittiğimde izin verir 😢