Zehra333 Sinemm17 evet canım aspirin folik asit başladık şüphelendiğin an kan ver gel perinatoloji uzmanı bakacak dedi doktorum göğüslerim sızlıyor bulantı var şüphelendim rest yaptım çıktı kan verdim sonuç bekliyorum
Zehra333 Negatif <0.100 uzun bir süre ben yokum Çünkü tükendim destek olan herkesten allah razı olsun
Melike3777 Zehra333 üzülme kuzum Rabbim en güzel en hayırlı günde nasip eder ınsallah belki geç döllenmedir biraz daha bekle
ebrukavi-19 Zehra333 Canım benim hemen üzülme benim arkadaşımın kanda çıkmadı testte çıkmıştı hamile olduğu şimdi 3 ya sında kizi bekle biraz daha bakalım net belli oluyor testinde
07antdefne Zehra333 hayırlı olsun benimkide böyle idi kanda tam cıktı allahım sağlıklıca eline almayı nasip etsin cnm
Deletedmom0096 Zehra333 Eşime anneme kimseye söylemeyecem demissiniz ama hepimiz biliyoruz 😄 Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin miniginizi. Tebrik ederim 💐
Blackkcat Zehra333 aaa başını okuyup yazmışım🥺Allh inşallh tez zamnda nasp eder sağlıklı bi hamilelik🤲🏻