Lindam Kızlar selam 👋🏻 Bugün itibariyle Doğuma son 12 günümüz kaldı ve karnımın en alt bölgesinde adet ağrısı gibi bi ağrı var. Tam olarak Ne anlam yüklemeliyim buna bilmiyorum ama yalancı sancı dedikleri bu mu acaba ?
bhs08 Lindam bence siz takip edin eğer düzenli bir şekilde devam ederse hastanede yakınsa gidip bir NST çektirin az zamanınız kalmış Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Tazeanne0134 Lindam önce hafif bi adet sancısı oluyor ama yalancı sancının adet sancısı ile alakası yok kuzum dikkat et sancın artarsa doktoruna danış zamanın az kalmış çünkü
Smyye_ Lindam bnm de son 12 gün😂 ama tık yok daha/ bi anda olanlar olacak galiba/ yalancı sancılar düzenli olmaz ve dinlenınce gecermiiş araştırdıgım kadarıyla senin takip etmen lazım artık anlaman için kaç dk da bi geliyo diyr
Mihriiban Lindam bende 30 haftalıgım bendede var aynı şıkayetler hatta 25 tede vardı aynı seyler gıtmıstım doktora bakmıslardı bısey yok endıse etcej demeslerdi 🤷♀️Normal agrılar galıba
Lindam Tazeanne0134 bhs08 ara ara gaz sancısı gibi bi sancı da oluyor. Ama düzenli değil. İlk kez hissediyorum bunları
Lindam Smyye_ Mihriiban geçti sanki uzandım yarım saat kadar. Son 12 gün kaldığı için panik oluyor insan acaba doğuruyor muyum diye 🙈
Lindam Tazeanne0134 Size daha var o zaman bizim tam 1 Ocak beklenen tarih. İnşallah gününde doğar yaa
Tazeanne0134 Lindam inşallah canım insallah benimde 17 ocak görünüyor doğumum bakalım inşallah sağlıkla gelirler dünyaya ben çok takılmıyorum sağlıkla gelsinlerde
Lindam Ayseguuul97 benim geçti valla belki de Bebek pozisyon değiştiriyor rahme baskı yaptığı için öyle oluyordur.