Basaaak Hacer_ikiz_gebe yapması için acılma falan görürse bide tehlike görürse yapıyolr korkma cnm benm 1 cm acılma gördü ondn yaptı
Hacer_ikiz_gebe Basaaak acılmayı ultrasonda mı gördü elle mi muayene etti acılmayla bu haftaya geldiniz maşallah inşallah daha da ilerleriz
Nazoss Gizeminik teşekkür ederim yanıtın için. Benim de 24 mm dolaylarında açılma olmadığından kontrol altında istirahatla devam edelim dedi doktorumm. Bakalım daha da düşmez inşallah, hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize ☺️
Gizeminik Nazoss evet istirahat çok önemli dr um ilk farkettiği andan itibaren çalışma dedi dinlemedim😏 aslında sürekli yatarak, dikkat ederek, progestanlı tedaviyle serklaj olmadan geçiren de var. Umarım iyi olur seninkide gerek kalmaz😊
Hacer_ikiz_gebe Basaaak ben şimdi kontrolden geldim 28 haftalık olduk herşey normal rahim agzı uzunluğu 28mm cıktı ciğer geliştirici yapacakmısınız dedim hayır dedi 🙄
RHSENKAL Bende bugün doktora gittim 25mm ölçtü. Daha 20. haftadayım inşallah sıkıntısız geçer zaman. Kızlar benim kemik ağrım oluyor çok affedersiniz genital bölgedeki kemiğim ağırıyor yaşayan var mı bunu
RHSENKAL Basaaak ayy çok sağol Allah şifamızı versin inşallah ama rahatladım. doktoruma diyorum boş boş suratıma bakıyor neden ağrıyor acaba diye. bende korkuyorum o öyle bakınca. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
ALIBERI Binim hamilelikte rahim yetmezligi ve acilmam olunca rahim ağzına atılan dikiş canm yanı bebek aşağa inmesin diye rahmi kapatıyorlar