ebebegm Zeyneptoprak ben emziriyordum .16hafralık olana kadar emzirdim sonra sütüm azaldı. bitarafı emmedi yavrum. tadı değişti sanıyorum sonra eşim dediki karnındakinin ağız sütü oluşacak bıraktır artık dedi. öylelikle bıraktık yeni birbuçuk yaşına kadar emmiş olduk canım
Zeyneptoprak Emis sizin ne kadarlık bebekleriniz benim 16 aylık oğlum 8+3 hamileyim Multivitamin kullanıyorum aşırı halsiz yorgunum bulantım var iştahsızım oğlumdan çok daha zor bi gebelik geçiriyorum
Emis Zeyneptoprak bebeğim benim yaşında 7 haftalık hamiletim emziriyorum şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadık. Sadece yememe dikkat etmeye çalışıyorum sadece içtiğim su miktarına falan doktorum 6 ay kadar emzirebileceğimi söyledi ama ben doğumdan sonrada emzirmeyi düşünüyorum
Zeyneptoprak 33sibel bebeğinizde küçükmüş daha bende kalırsam o aylarda kalmayı istemiştim ama eşim istemedi şimdi Allah işte kazayla kaldım 😂
Zeyneptoprak Emis bende doğuma kadar emzirmeyi sonrasındada devam etmeyi düşünüyorum rahimde kasılma yapıyomuş emmek ama doğumu tetiklicek boyutta değilmiş
33sibel Zeyneptoprak bnde ilkinde yataktan çıkamadım 3 ay boyunca kustum uyudum ama bunda çok şükür bulantı var hafif
Emis Zeyneptoprak evet bu yönde araştırma varmış ama kesin değilmiş. Bende bebeğimi mahrum etmek istemiyorum bakalım zamanla anlarız 😊
Zeyneptoprak ebebegm kolostrum oluşsa bile doğumdan sonra geliyo yine biten bişey diyil keşke bıraktırmasaydın inşallah benim bebeğim emer ya kendiliğinden bırakmasından korkuyorum o bırakmaya hazır olabilir ama ben hazır diyilim 😂
ebebegm Zeyneptoprak önce sıkınca fışkırıyordu sonradan azaldı sıksamda zor geliordu. bizde zor ayrıldık ama tadı da değişti heralde ara ara emmek istiyordu veriyorum ama emmedi.
Zeyneptoprak Emis hormonlardan sonra tadı değişebiliyomuş o zaman bebek kendisi bırakabilirmiş inşallah bırakmaz ya
Emis Zeyneptoprak benbırakacağını sanmıyorumhiç ya benimki birde diş çıkarma döneminde daha çok bağlandı
Zeyneptoprak ebebegm cinsiyet aynı olursa emer farklı olursa bırakır diyolar sizinkilerin cinsiyeti aynımı peki 😂😅
ebebegm Zeyneptoprak aynı erkek ikiside benimkiler.onlar laf. eltimin ikisi kızdı çocuk hastalandı ememedi. görümceminkide bioğlu vardı kızdı karnındakide ama hastalandı emen çocuk. emziremedi.