Edaaks Kızlar karnım durup durup sertleşiyor. Hareketlerini normalde çok sert hissederdim bugünde hareket etti ama daha yavaştı sanki. Nişan vs su felan da gelmedi. 39+2 yiz . Sertleşme normal mi
Byzrmdn Edaaks sertlesmeler kasilma aslinda nst de cikan seyler. Bunun icin 28 de hastaneye yatmistim. Haftanida ileri bi giidin isterseniz acikliginiz falan olmustur belki kontrol olursunuz
Akademisyenanne Edaaks iki gundur karnimda sertlesme ve kasik agrim var. Bugun NTS’ye girdim. Dogum sancim cikti. Fakat acilma yok. Nisan ve su gelmesi yok. Kontrole gidin derim.
Edaaks Byzrmdn dün akşamdan beri de ayağa kalkınca çok ağrım oluyordu galiba açılma gibi bişey yaşıyorum🤷🏻♀️ Birde ilk gebeliğim ne olacak nasıl olacak diye bekliyoruz
Byzrmdn Edaaks benimde ilk cok tedirginim ve doktorum cok rahat bi adam. Belden ve kasiktan siddetli agri dogum agrisi ama nst de cikanilir kasilma nst baglasinlar bence bi acilma flan varsa hazirlikli olursn en azindan bianda hastaneye gtmektense temkinli olmakta fayda var
Edaaks Byzrmdn aynen Çarı muayenesi felan da olmadım 🤷🏻♀️ Son anda ya uygun değilse diye düşünmekten de kendimi alamıyorum boşuna mı bekliyorum diye. Bugün gitmemde fayda var gibi