Ozgelin Arkaşdşlr 25 haftlk hamilym 75 gr şeker yüklemem oldu açlk 101 bir saat sonra 204 bir saat sonra 146 çıktı..doktorum dahiliyeye yönlendirdi..çok mu yüksek beni neler bekliyor süreç nasıl olacak yaşamış olan bilen varmı..?
26mrv Ozgelin benimde açlık74 1. Saat 177 2.saat 117 çıkmıştı canım bana normal sıkıntı yok demişti doktorum banada 75gr yüklendi
CanselMayis Ozgelin bende o kadar şeker yüklemesi yapturdım benimki 95 75 civarları cikti birşey demediler korkma korkma bu süreçten sonra doktor sana nasıl beslenmen gerektiğini nelerden uzak durman ne kadar yemen gerektiğini söylicek listeye uyarsan eğer birşey olmaz insallah sağ sağlim bebeğini kıcagına alırsın 😊
Merve_278 Ozgelin benimde açlık 98 tokluk 145 1 saat sonra 104 çıkmıştı. normalde açlık 90 en fazla 95 olması, toklukta 140 en fazla 145 olması lazımmış. bana da 75 gr vermişti şuan diyet yapıyorum diyetisyene göndermişti beni doktorum.
Gulfem07 Ozgelin 1 saat sonra olan biraz yüksek çıkmış ama çok da yüksek değil korkmayın bir şey olmaz.
Merve_278 26mrv evet sizin normal duruyo önemli olan açlık değeri aslında toklukta zaten glukoz aldığımız için illa ki bi yükseliyor. 140 değerini aşmış tokluk sizin ama 3.üncü saat epey düşmüş o yüzden normal demiştir. ama yine de toklukta epey yüksek duruyo normalde değerlere göre.