Kızlar bez alacağım 1 numara ama kaçlı alsam bilemiyorum tecrübeli anneler 1 numara bez kaçlı olsa yeter sizce
Yeni doğan bebek bezi
Şuan bebeğim 16 günlük 2 adet 40 lı bir numara bez almıştım 1 paket bitti 2. Paketin yarısındayız sanırım 3 yeterli olacak 🤔 3. Paketten sonra 2 numaraya geçeriz diye düşünüyorum siz başlangıç olaral 2 paket kesin alın 😁
Hilalbektas hmm yani 80 tane yeterli olur bir süre
Eun123 evet 80 adet bir süre idare eder sizi çok fazla almayın zaten belki bebeğinize iyi gelmez alacağınız marka
Bende 1 paket aldım ama bütün anneler yetmez dedi o yüzden bende 2.paketi alacağım
Eun123 ben bir paket 48 li 1 numara birde 176 lı 2 numara aldım ama bnim oğlum biraz tombiş o yüzden çabuk geçeriz diye düşündüm genelde ailedende gördüğüm bu bnm bebeğimde kilo ve hafta olarak önde eğer sizinkide önde ise 1 küçük paket 1 numara alın eğer gerideyse veya normalse kilo olarak büyük paket 1 numara alın derim
Eun123 cnm sen az al bebegim kilo alma hızıylada ilgılı bez bedeni nasılsa bittikçe alıyoruz elinde kalmasın bazen direk ikiden başlaman gerekiyo benim ilkde öyle oldu
1 paket 40lı 1 numara aldım 2 numara da alayım diyorum sleepy 2-5 kilo diyo oyuzden
lastik yerleri sıkabilir diye büyük alayım diye düşünüyorum karar veremedim daha
O zaman ben 1 paket 1no sleepy alıyım 1 paket de 2no
Bn Hepsiburada dan 240 li sipariş verdim bakalm
Eun123 ben bir paket prima premiumcare aldim . Belki pisik falan yaparsa kullanamam diye almadim ki cogu kisinin karsilastigi bir durum bez isi riskli bence cok fazla alip kullanamamaktansa gerektigince almak daha iyi