Şuan bebeğim 16 günlük 2 adet 40 lı bir numara bez almıştım 1 paket bitti 2. Paketin yarısındayız sanırım 3 yeterli olacak 🤔 3. Paketten sonra 2 numaraya geçeriz diye düşünüyorum siz başlangıç olaral 2 paket kesin alın 😁

Eun123 ben migrostan aldim 1 paket. Her bez her bebege uymuyor coklu alsan bebekte pisik yapsa degistrmen gerekcek. Benimki 60 li paket eger sorun yasarsam hoop degistiririm. Cnku birine iyi gelen baskasina gelmeyebiliyor

Eun123 evet 80 adet bir süre idare eder sizi çok fazla almayın zaten belki bebeğinize iyi gelmez alacağınız marka

Eun123 ben

Eun123 ben 40lıdan 2 paket aldım sonra 2 numaraya geçicem canım bebek kilo alırsa diye düşündüm slepyy aldım dar oluyor zaten

Bende 1 paket aldım ama bütün anneler yetmez dedi o yüzden bende 2.paketi alacağım

Eun123 ben bir paket 48 li 1 numara birde 176 lı 2 numara aldım ama bnim oğlum biraz tombiş o yüzden çabuk geçeriz diye düşündüm genelde ailedende gördüğüm bu bnm bebeğimde kilo ve hafta olarak önde eğer sizinkide önde ise 1 küçük paket 1 numara alın eğer gerideyse veya normalse kilo olarak büyük paket 1 numara alın derim

Eun123 cnm sen az al bebegim kilo alma hızıylada ilgılı bez bedeni nasılsa bittikçe alıyoruz elinde kalmasın bazen direk ikiden başlaman gerekiyo benim ilkde öyle oldu

Eun123 valla ben 1 paket 20’li aldım hemen 2 numaraya geçiyosun stok yapma demişlerdi

1 paket 40lı 1 numara aldım 2 numara da alayım diyorum sleepy 2-5 kilo diyo oyuzden
    lastik yerleri sıkabilir diye büyük alayım diye düşünüyorum karar veremedim daha

O zaman ben 1 paket 1no sleepy alıyım 1 paket de 2no

Bn Hepsiburada dan 240 li sipariş verdim bakalm

Eun123 ben bir paket prima premiumcare aldim . Belki pisik falan yaparsa kullanamam diye almadim ki cogu kisinin karsilastigi bir durum bez isi riskli bence cok fazla alip kullanamamaktansa gerektigince almak daha iyi