Fidan3594 Merhaba , İzmir'de özel park tıp merkezine giden memnun kalan var mı. Yada Ayşalı Hanıma muayene olan
Elifakay Fidan3594 ben gidiyorum. Biraz soğuk bir kadın ama idare ediyor yani.açıkçası beklentisine bağlı biraz da.hastane çok güzel,hiç sıra beklemiyorum tertemiz muayenemi olup çıkıyorum.ben bana yakın diye tercih ettim ama deneyin bakın isterseniz
Elifakay Fidan3594 ben ayşalı hanımda doğum yapmayacağım,Samsun’a gideceğim doğum için o yüzden sormadım doğum ücreti ne kadar diye:/
civcivimmm Bu hastane nerde acaba ayşalı hanım çok iyi bi doktor önceden tınaztepedeydi yengem onda dopum yaptı ikinci bebeğinde ayşalı hanımı çok aradı başka hastanrdeydi uzak kaldığı için evine gidemedi ama çok iyi doktordur
Elifakay civcivimmm park tıp merkezi medikalpark Karşıyaka dan biraz aşağıda,altınyolla yeni Girne’nin kesiştiği yerde ana cadde üstünde.çok kolay bulması ve ulaşımı👍🏻 Karşıyaka dolmuşlarının çoğu önünden geçiyor
Elifakay Fidan3594 çok,abartmışlar biraz.Samsunda kurumsal bir hastanede (Medicana İnternational Samsun Hastanesi) 4000 lira gibi bir rakam spiral anestezi,ağrı pompası,yatak ücreti vs içinde.