Fasulyeninannesiii Psikolojim bozuldu cok sacma evet ama cok kisi de linc etmeye calisacak delimisin daha erken cocugunu dusun belki de tam tersi beni anlayacaklar ama inanin bende ne haldeyim bilmiyorum 34+5 olduk son 37 gun uygulamaya gore ama ben dayanamıyorum geceleri sancim gelsin diye oturup bekliyorum cisim gelse tuvalete gidip suyummu diye bekliyorum akintim olsa Nişan gelmis ümidiyle kosup bakmaua gidiyorum oturup ağlıyorum saatlerce bir an önce evladima kavusmak istiyorum 😔 sizdede boyle olan varmi psikolojimmi bozuk deliriyomuym anlamadim
Adel001 Fasulyeninannesiii canım bu psikolojik bence. Evde üstünemi geliyorlar? Yalnız mı hissediyorsun? Ne oldu sana ? Bak yalnız değilsin ben varım diğer arkadaşlar gelicek. Sen bebeğini düşün onun iyiliğini düşün. Şimdi doğulursa zaten sana vermezler ki küveze koyucaklar. Bebeğini o küvezde falan saklıyıcağına kendi karnında koru son 3haftanın tadını çıkar. Konuş onunla temas kur. Bak yalnız değilsin sakın böyle düşünme
mtuuce Fasulyeninannesiii o haftalar gerçekten çok zor, bebek hareketleri, geceleri uyuyamamak vs ama geçecek inşaallah 36. haftada yavaşlıyor hareketler
Sirin_beyza Fasulyeninannesiii kuzum bende öyle düşünüyordum ama kucağına alamadan kuveze girer 36 haftalıkken bebeğimi alacakları çok dua ettim küveze girmesin die bebeğim düzeldi 37 oldum yok 38 oldum yok 39 olacagım bebeğime gün verdiler ama en hayırlısı buymuş en azından küveze girmicek lütfen sabırlı ol
Ynmb Fasulyeninannesiii aynı günümüz sizinle bende sizle aynı haftalık gebeyim ilk gebeliğiniz sanırım benim 3. Gebeliğim ona rağmen bende çok heyecanlı ve merak içindeyim. ALLAH'IM sağlıkla ve hayırla versin kucağımıza inşallah zaten zamanın hükmü yok hemen geçiyor sabredin az kaldı bizde sizin gibi bekleyenlerdeniz.
Fasulyeninannesiii Adel001 hem ustume geliyorlar hem yalnizim beni cok iyi anliyosun teşekkür ederim haklisin galiba kuveze girer dmi daha erken ama 1 hafta once 2538 di kilosu birde 33 34 35 haftada dogup kuveze girmeyen bebeklerde varmis onları gorunce heveslendim gerk var ozmn sona kadr beklemeye diye ne biliym cok kotuym
Adel001 Fasulyeninannesiii hayır canım benim sana bunun garatisini hiçkimse vermediki girmez diğe. Allahın işine el uzatmayalım. Bırak ne zaman isterse gelsin. Naz yapsın annesi☺️. Zaten doya doya sevmeye zamanın olucak inşallah. Ama onun sağlığı herşeyden önemli. Maazallah ya erken doğulur küveze falan girerse kendini affedemezsin. Yani senin karnında rahatken küveze ne gerek var. 9ay katlandın neredeyse. Şunun şurasında 2-3hafta kaldı böyle yapma. Sen ne zaman istersen instagram hesabım yok ama buradan yaza bilirsin bana . Hiç yalnız felanda değilsin. Bak yalnız olsaydın seni anlamazdım. Sağlıkla gelsin inşallah teyzesinin kuzusu
Sinif177 Fasulyeninannesiii 33 de doğup küvöze girmeyen bebekler daha öncesinde erken doğum riskim olup ciğer geliştirici vurulan bebekler oluyor ki onlara da girmez diye garanti verilmiyor. Bence hamileliğin tadını çıkar. Anne karnında 1 gün dünyada 100 güne eşit. Ben bebeğimle 1 gün daha geçirince şükür bu günü de atlattık diyorum. Erken doğum riskim var ve bebeğim zayıf. Şükür etmelisin ki bebeğin sağlıklı sıhhatli.
Adel001 Fasulyeninannesiii canım merhaba nasılsın? Şimdi daha iyi oldun mu? Bebiş nasıl annesi haraketler varmıı??)))
kaplan3 Fasulyeninannesiii elbette gerek var beklemeye bir gun bıle okdr onemlı kı oyle durumlarda hep bir gecenin bıle senın karnında ona cok faydalı oldugunu dusun sabret dua oku ac telden dua dınle suan coook kucuk tam anlamıyla gelısıöını tamamlamamış sabret ustelık erken dogan bebek okdr zorki
Denizincani Fasulyeninannesiii ah canim ah olmaz mi gece 00:00 37 oluyoruz we Ben artk cok yoruldum dun aksam esim gobegime guldu diye iki saat bagira cagira agladim Adam bezdi yemin ederim artik dogur Ben senden daha cok rahatlycm diyo yuzune bakmaya cekiniyorm diyo herseyi yanlis anliyorsun diyo hakli kotu niyetli degildi koftem koftem deyip hep sewerdi gobegimi dun bstti niyese 😇
Fasulyeninannesiii Denizincani Hepimiz ayniyiz o zaman ben de kendimi sucluyodm sadece benmi boyleyim diye
bakirci Fasulyeninannesiii kafanı dağıtacak birşeyler bulmaya mı çalışsan? Her anne adayı sabırsızlanıyor haklısın aslında. Ama anne karnında gelişimini tamamlaması bebeğin için önemli. Evet hamilelik zor, ama annelik de bu fedakarlıklar yüzünden bu kadar değerli. Sen kendine bi meşgale bul, bak daha kolay geçecek bu haftalar.
Sirin_beyza Fasulyeninannesiii tabiki cabuk gececek seni en iyi ben anlıyom amaliyat carsamba bak gün sayıyor bende zaman gecmiyor gb
Denizincani Fasulyeninannesiii yok canim artk son duzlukteyiz Allah in izniyle 😍 bugunler gececek Ben ewde tekim kimsem yok burda hawa soguk cikamiyorm ciksam da gezilecek yer arabyla yarm saat pencereden bakiyorum dag icim skliyor bina da bi kac arkds war ne zmna kadar hergun de gidilmiyor gun icinde kurup kurup aksam dokuyorum
tubizm canim ben de 34+4 üm. inan ki kuveze girecegine senin karninda dursun. ne kadar durursa o kadar iyi bebis. evet cok zor donmek kalkmak, yürümek. ama analigin kutsalligi biraz da bu. az daha sık dişini 38 den sonra gelsin diye dua et bana kalirsa 🤗
Esrayagixemir1604_ tubizm çok doğru söylemişsin yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum ben ilk dogumum 31 haftalık oldu bebeğim kuvezde kaldı neler çektik oda bende şimdi 35+4 hamileyim her zaman dua ettim erken gelmesin diye progestan da kullanıyorum zaten doktorum da 2 hafta önde dedi cuma günü tahlilleri istedi hafta ya tekrar çağırdı gün mü verecek acaba erken almasını istemiyorum