Polisannecik Tecrübeli hanımlar depend lohusa külotunu aldım ama büyük beden aldım kullananlar normal beden mi büyük beden mi tavsiye edersiniz ona göre değiştircem
Evinanne Polisannecik kesinlikle büyük boy ☺️ Doğum yapalı iki gün oldu ikinci paketteyim eşim ikinci paketi orta boy almış büyük daha rahattı
Gldane Polisannecik kilonuza göre bence kilonuxdan 1 beden 2 beden büyük alınıyor diye biliyorum canım
Sumeyradem_06 Polisannecik ben daha almadım özelde yapıcam doğumu almam gerekiyomu bilmiyorum illa şartmı yani
Polisannecik Sumeyradem_06 valla herkes al dedi bende aldım çok lazım oluyomuş diğerleri yetmiyor dediler al bence sende en azından ilk hafta fln kullanırsın
sevval55 Orta almayı dusunuyorum zayıfım cunku. Büyük alırsam bu sefer tam oturmaz sızar diye korkuyorum😀 regl oldugumda bile iç çamaşırımın üstüne kısa sort giyerdim sıkı tutsun oynamasın diye
Yasamasebebim Polisannecik şok markette 9lusu 27₺ ya da 28₺ olması lazımdı canim bakmak istersen uygundu orada 😇
Polisannecik Defdef şimdi 72 kiloyum daha 28. Haftadayım büyük beden almıştım da o yüzden bi danışayım dedim
Defdef Polisannecik canım en büyüğünü al ozaman çünkü ben doğum yaptığımda 67 kiloydum senin doğum yapmana daha var ozamana kadar birazcık daha kilo alabilirsin büyük olsun lastikli zaten iyi olur
Evinanne Byzrmdn ped yeterli olmaz muhtemelen canım herkesin kanaması farklı olur ama gene de çok büyük rahatlık