Derya_1 Anneler bebek şampuanı alacağım mustelanın ama iki çeşidi var biri saç şampuanı diğeride saç ve vücut şampuanı var sizce hangisini alayim yada alan hangisini aldı arasında ne fark var acaba?
Pispispis_06 Sabirsizanne16 ben de öyle aldım inşallah kullanıcaz 2 ay sonra 🤗 ben de asıl mustela kurutmuyor nemli tutuyor diye tercih etmiştim ama bir annemiz kurutuyor demiş inşallah öyle olmaz 🤔
Derya_1 ozgens kurutuyor mu bende vücut losyonunuda alıcaktım ama acaba havalardan dolayı mı kuruluk oluyor
ozgens Derya_1 bilmiyorum belki benim bebeğim hassastır. Ama vücut losyonu sürmediğimde kabuk kabuk oluyo cocuğumun vücudu
Okyanus-1 Banada bir arkadaşım sebamed sampuanini önerdi onu aldım artık bizde deneyerek bulucaz bizim bebise uygun olani
Sabirsizanne16 Pispispis_06 mustela kullanıp da memnun kalmayan hiç duymadım canım şaşırdım öyle denmesine yağlarız bol bol bebeleri öyle olursa
Pispispis_06 Sabirsizanne16 ayy doğsunlar da yağlarız inşallah ya zaten yumuşacık olurlar minicik bacakları kolları boğum boğum😍😍