Mervezumra Meleeekk ben turk kahvesini hem iciyorum hemde ksik kasik yiyorum engek olamiyorum kendime😁😁
Saraalp Meleeekk aşırı seviyordum ama hamileliğin başından bu yana kokusuna tahammülüm yok, içemiyorum
Bortee35 Ben de sabah akşam içiyorum günde 2 fincan. Kahve de potasyum olduğundan dolayı ordan karşılıyorum ihtiyacımı 😊
Sumeyye_g Meleeekk ben ilk aylardan yasaklamıştı doktorum kanamam vardı ama onun dışında Allah’a şükür şimdi 6 aylık olduk ve günde 1 fincan içiyorum bi zararı YÖK yeterli dedi doktor bi sıkıntı YÖK dedi zaten bende genelde 2 3 günde bir içiyorum ama ilk ayından itibaren içen bi arkadaşım var bir sorunu yoktu doğumuda yaptı sağlıklılar
Smnl Meleeekk günde 2 Türk Kahvesi ya da 1 Türk kahvesi 1 americano ya da 1 Türk kahvesi 2 küçük bardak çay içtim, içiyorum 😬 doktora sormuştum bu şekilde uygun bulmuştu. Çikolata yediğim günlerde kahveyi 1 de bırakıyorum çünkü onda da kafein var
Tamam Meleeekk doktorlar çay veya kahve 2 fincana kadar izin veriyor.Kafein tüketimi sağlıklı değil ve aldığımız vitaminlerin emilimini azaltıyorlar