Zoryolculuk 12 haftalik hamileyim kizlar vajinama saniyelik sancilar giriyo bazen zonkluyo bisey cikacakmis gibi boyle olan varmi acaba ?
MelikeAkin Zoryolculuk cnim doktoruna soyle benimde oyleydi magnezyum ve kalsiyum eksikliginden dedi ilac verdi. Ozellikle bende sabahlari cok oluyordu yataktan kalkarekn bianda sanci bi gryodu oylr kalakalyodum yarim saat dogrulamyodum
MelikeAkin Zoryolculuk yogurt sut her aksam tuketmeye calis mutlaka 1 bardak 1 kase muthis iyi geliyor
Aslima Bendede oluyor adet agrisi da oluryor. Bide yrmek falan yapsam belimin ağrısından duramıyorum kitleniyorum sonrada hemen kendimi yatağa atiyorum sizdede oluyormu öle. Korkuyorum öle olunca bebeğime zarar verdimki diye.
Zoryolculuk Guguk idrar enfek. Vardi zaten ilac kullandim bol su ic dedi zaten suyu cok seviyorum bu degisik bisey vajinam zonkluyo resmen
Guguk Zoryolculuk bakteriyel vajinit olunca yani farklı enfeksiyonlarda öyle ölebiliyor. Ya da bebeğin konumundandır
Mervemm Bendede o zamanlar oldu dokturum normal.demisti bebek gelisiyor rahim büyüyor buda baski yapıyor dedi zamanla gecer dedi suan 19 haftaligim geçti cok şükür 15 de flan geçmişti
Nslhnakn Zoryolculuk 2 haftadır benimde oluyor 11+6 yım bazen batma, bazen zonklama şeklinde doktoruma kasık ağrısını sormuştum o zaman kasık ağrılarım vardı normal demişti sonra gidince bunu sordum bunun içinde normal olup rahimin büyüdüğünü söylemişti 🙏🏻