Ayseyildirim Mobilya beşik mi yoksa park yatak mı almalıyım karasızım. . İlk bebeğimiz yardımcı olur musunuz?
Symsglm Ayseyildirim oda yapacak mısın yoksa yapmayacak mısın? Maddi durumun nasıl tekrar beşik alabilir misin? Gibi gibi.. mesela ben oda yapmayacağım, kendi evime geçince inş. Bu yüzden heyner yada park beşik arasında kalmıştım. Sonra park beşikte karar kıldım.benim için diğerine göre daha kullanışlı. Daha geniş ve sağı solu yumuşak olduğu için uyku setine ihtiyaç olmayacak 😉 oda yaptığım zaman kolaylıkla katlayıp kenara kaldırabileceğim
cinaroglusinem Ayseyildirim canım ben ikea sundvik aldım 2 kademeli hemde kademe değiştirmek öyle çok zorda değil bi bak istersen internetten 3 yaşına kadar rahat kullanır
Svlmhmt Ben mobilya beşik aldım ayrıca anne yanı sepet beşik aldım ama ilk aşamada yanınızda olacağı için küçük bir anne yanı beşik tercih edin sonrasında mobilya veya park yatağa karar verirsiniz.
Gsc Oda yapmıcaksan daha, mobilya beşikler var 60120 ya da 70130 üstü tüllü yan korumalıklı onlar daha iyi çünkü oda yapana kadar orda yatabilir 5yaşa kadar ama park beşik ya da anne yanında çok yatamıcak tekrardan masraf olcak.