Merhaba kızlar defalarca hikayemi yazdım ama paylaşamadım tatlı kızım fırsat vermedi :) inanılmaz korkak biri olarak sabah 8 de hastaneye gittik eşimle odamıza çıktık damar yolu açmaya hemşire geldi korktuğum için yarım saat dil dökerek damar yolu açıldı daha sonra seni 10.30 da Doğuma alacağız dediler ben başladım ağlamaya acıyacak, ölecek miyim, sakat kalır mıyım v.s v.s saat 10.15 olduğunda hastaneden kaçmayı düşündüm planlı sezaryen olacaktım içimden zamanı gelince normal doğururum diye geçiriyordum eşimi arabaya gönderdim terliklerim kalmış diyerek tam kapıdan çıkacakken seni almaya geldik otur sandalyeye dediler kaçamadım😂garip bi şekilde sakinlik geldi oturdum eşimi bekledik birlikte ameliyathaneye çıktık o da girsin yapamam diye yine ağlama krizi geldi tamam giyinip gelecek dediler içerisi inanılmaz korkutucu gelmişti sürekli etrafı inceledim siz yapmayın😊otur kızım şimdi belinden yer belirleyeceğim sakın kıpırdama dedi doktor tm ama vurma iğneyi eşim gelsin öyle yapalım yoksa hemşireyi ısırırım dedim sakin ol elimle yeri belirliyorum dedi ben bekliyorum safça eşim gelecek diye hastayı yatırın başlıyoruz dediler ayaklarıma birden sıcaklık indi hiç acımadı hala anlamadığım için şaşkınım eşim nerde dedim maalesef hastane kuralları içeriye alamıyoruz dediler olan olmuştu beni kandırmışlardı kaç dk geçti bilmiyorum ama hemen kızımı yanıma getirmişler fark edemedim panikten bak annesi dediler yanıma koydular inanılmaz yumuşak sıcacık mis gibi kokusu vardı tarif edilemez bir duyguydu sonrası bende flu ne zaman bitecek bu ameliyat dedim bitti çıkıyoruz dediler daha beş dk oldu ne ara diktiniz beni dedim ne beşi 50 dkdır içeridesin sana sakinleştirici vurduk dediler çıktım bütün ailem dışarıda beni bekliyorlar🙏♥️Bense kızım bana benziyor dimi diye soruyorum😂ayaklarımı 9 saat sonra tam anlamıyla hissettim ilk kalkış çok zor diye okudum hep burada çok korktum o yüzden tamamen psikolojik ama zor değildi kızlar kafanızdan o düşünceyi atın ne olur bol bol yürüdüm ağrım olmasına fırsat vermeden ilaç istedim serumla birlikte verdiler gaz problemi için kayısı suyu hazırladım evde sürekli onu içtim ve gazım çıktı gazınız çıkarsa ağrınız olmuyor zaten karnınızda ki acı dikiş acısı değil gaz sancısı emin olun 4. Gün tek başıma kalmaya başladım her işimi yaptım hemen iyileştim kafasına girdiğim için şuan dikişlerim zedelenmiş ağrım var siz ben gibi yapmayın dinlenin😊sezaryen sonrası göbek kalır lafı da yalanmış süt gelmez lafı da şükürler olsun olduğu kadar emdiriyorum ben doğurduysam herkes doğurur iyi ki de spinal sezaryen olmuşum ne bel ne baş ağrısı yaşadım Doğum şekliniz ne olursa olsun evladınızı kucağınıza aldığınız an herşeyi unutuyorsunuz.. Umarım herkesin Doğumu kolay geçer rabbim hepinizin yardımcısı olsun ben hep öyle dua ettim öyle de yaşadım sizin için de dualarım aynı şekilde 🙏♥️