Radyolojizehra Arkadaşlar merhaba Avrasya hastanesi kadın Doğum Dr önerilerinizi alabilir miyim ? daha önce Doğum yapanlar memnun kaldınız mı acaba .hastane olarak bilgi verebilir misiniz ?daha önce gitmedim hiç. Bilgim yok kararsızım. Şimdiden teşekkürler
Aso1212 Radyolojizehra canım benim kardeşim orada dogum yaptı doktoru farklıydı ama bebek zamansız gelince eve yakındı mecbur oradaki doktor dogum yaptırmak zorunda kaldı ve kardesımı doktorlar cok korkutmus daha 19 yasındaydı ilk anneydi kımse sakınlestırmemiş bile onu doguma girerken dogumdan sonra cok sancı cekti ve doktor dogumdan sonra bir daha hiç gelmedi kardesımın ağrısı oldugunda hemşireleri cağırıp biz ilgilenmesini istedik hep odayı temizleyip çöpleri atmaları için tuvalet kağıdı falan istediğimizde defalarca gidip söylemem gerekti yani doktorların hemsirelerin ve görevlilerin ilgisi berbattı bir daha dedim asla bu hastaneye gelmem parayla rezil olmak buna benzer bızım yasadıklarımız bunlardı yınede sen bılırsın arastır bak canım
Radyolojizehra Aso1212 tamam canım teşekkür ederim. Bende netten baktım biraz güzel şeyler yazmışlar ama insan tereddütte kalıyor