tuba_nur Kızlar merhaba 15 haftalık hamileyim ve yumurta yiyemiyorum her denediğimde istifra ediyorum ve yumurta yemem gerektiğini biliyorum. Aranızda böyle olan varmı?
purplemoon tuba_nur ben 😕 haslanmis yiyemiylrum omlet yapiyim dedim az once cok kotu koktu burnuma yarim biraktim yemem gereken cogu zaman yiyemedim elimde degil napim 😕
Gamzeeeeee tuba_nur ben ilk 3 ay hiç yiyemedim denediğimde de çıkarıyordum eşim pankek yapıyordu ancak öyle yiyebiliyordum reçele nutellaya sürüp deneyin isterseniz, şimdi 15 haftalığım bulantılarım baya hafifledi hergün 1 tane haşlama yiyebiliyorum 🤰
DBsvn tuba_nur yeşillikle falan nar ekşisi limon tuz gibi şeylerle sos yapıp yemeyi deneyin belki yiyebilirsiniz ☺️ minik minik doğrayınca pek fark edilmiyo
tuba_nur Beyazını zaten asla yiyemiyorum. Ben hiç bulamtı problemi yaşamadım çok şükür ama yumurtanın hiç bir halini yiyemiyorum üzülüyorum :(
tuba_nur defne55 yumurta yemem lazım ama diyip baskılıolar bende kötü bişi olcak sonra diye korkuyorum sende hiç yemedin mi
defne55 tuba_nur yumurtadan ne kötülük olabilir canım millete kulak asma 9 ay hamilelik geçirdim yumurta hiç yemedim vitamin bile doğru düzgün kullanmadım doğurdum hala kullanmıyorum çok şükür bebeğim gayet sağlıklı
senemyavas Bende yumurta yiyemiyorum ve bebeğim geç gelişiyordu. Kahvaltı bile yapamıyorum işimden dolayı. annem yumurta yiyemediğin zaman onun yerine 1 tane muz ye dedi günde 2 ceviz 6 fındık 1 muz yiyerek normale döndü çok şükür