Ap300817 Cicimato_96 ben yapmıştım da çok memnun kalmadım açıkçası zıbın ve alt vardı hani bir ara alt 1 TL ye düşmüştü o zaman baya almıştım bir tanesi lekeli geldi diğerleri iyiydi ama resimde ki gibi de değildi pek baya ürünleri ince
Busraae Cicimato_96 ben yaptım canım hatta dünde kıyafetlerini yıkadım ordan aldıklarım hep çekti küçücük kalmıs
Busraae Cicimato_96 enucuz bebek marketten de almıstım biseyler ordakiler hiç solma cekme yapmadı. Tek alt tek üst falanda cogunlukla civilin sitesinden aldım cok memnun kaldım uygun oluyor orda da canım oraya da bak
Cicimato_96 Ap300817 Çok uygun olunca bende güvenemedim. En ucuz bebek marketle bebemer bebeyi duymustum ordan memnunlar bir de bunu sorayım dedim o zaman ben hic bulasmayayim :)
Ap300817 Cicimato_96 en ucuz markete güven canım çok güzel ürünleri ben herseyi neredeyse ordan aldım
yelif_3698 Cicimato_96 en ucuz bebek marketten aldim ve çok güzel ürünleri 550 liralık alışveriş yaptım ve çok güzel ürünler
Busraae Cicimato_96 rica ederiö canım ama dedigim gibi civili kesinlikle tavsiye ederim hatta bak resim atayım sana 20 tlye tulumlar altüst takımlar var altüst takımlardan 3 takım aldım yıkadım da hiç bisey olmadı kaliteside iyi
Cicimato_96 yelif_3698 Valla bana zaman hiç geçmiyor herhalde 32 den sonra baslarim yıkayıp yerlestirmeye oyalanacak biseyler olur bari son zamanlarda 😊