sevgiarslann54 kızlar hamile kalmadan önce hiç fazlam yoktu düzdü karnım zaten 2 aylık hamileyim kiloda almadım daha ama birden göbeğim böyle şişti nedeni ne bunun bu kadar erken mi çıkar karın https://imgyukle.com/i/Rb0g1p
Deletedmom124 sevgiarslann54 normal bir durum şişkinlik bebek göbeği değil yani 16+3 üm ilk aylarda öyleydi şimdi düz bir şekilde duruyoruz son aya girince çıkıyor benimki 😃
Meryem15Denizzz sevgiarslann54 benimde öyleydi 3 hafta önce korktum ne oluyor dedim karnım 5 aylık gibi olmuştu bi anda meğerse gazım varmış üstüne bide affedersin kabız olmuşum bu sorunlar gidince düzeldi
_kubranurr_ sevgiarslann54 canım o karın cok normal gaz şişkinlik 16 dan snra ınıyor bebek buyumeeye başlıyor
Aise_35 Bende de var o göbek 10+6 günlük hamileyim ilk bebeğim şişlinlik o bazen şaşırıyorum bebek yok ortada bu göbek ne diye
Aise_35 Hamilelikte gaz çok fazla oluyor 🤦🏻♀️ Maffediyor soda kurtarıcım oldu . Sanki bebek büyümüşte yukarı çıkıp oturuyor 😂
Aise_35 Mybaby34 benim doktorum 1 tane içebilirsin dedi . Sağlık ocağında ki ebe de içebilirsin demişti . Ben sade soda içiyorum ama içine limon atıyorum birazda tuz ben öyle rahatlıyorum
2kizanasi bu zamanlardaki göbek gaz bebe değil daha, sonradan geçecek bu ve normal bebe olan göbek çıkacak sabırlı olun 😌
Iremgokce sevgiarslann54 karın şişliğinin kilo ile çok alakası yok iç karnın genişliği ile ilgilibirde bebeğin gramı ile düşğnmeyin eşi büyüyor rahminiz büyüyor ve suyunuz artıyor