Nevink Arkadaslar bir sey sormak istiyorum panik atak hastaligindan dolayi sezeryan olacak birinin zorunlu sezeryanmi kabul ediliyor ve psikiyatriden rapor falan isteniyormu yoksa doktora soylemek yeterli oluyormu bilgisi olan varsa yardimci olabilirmsnz?
Aslikagan Nevink Devlete mi gidiyorsun? Ben de de panik atak ve astım var doktoruma söyledim sezeryan diye tamam dedi testlerimi yapıcaz haftaya ,ama ben özel hastaneye gidiyorum
Nevink Aslikagan ozele gidiyorum ama sunu merak ediyorum bunu zorunlu sezeryan olarakmi kabul ediyorlar yoksa istege baglimi aslina bakarsaniz panik atak hastalarinn normal dogum yapmasi zor o yuzden zorunlu olmali fakat ozel hastanelere bu konuda guvenemiyorum istege bagli gosterebilirler diye kendi menfaatleri icin ogrenmek istedim rapor vs gerekiyormu.
Aslikagan Nevink Ha anladım öyle bişey olduğunu biliyordum peki zorunlu sezeryanla ,isteğe bağlı arasında ne fark var onu tam anlayamadım, iş yerine rapor vereceğim bende doğum yaptığım gün onla alakalı bişey mi ,arasında ki fark ne
Nevink Aslikagan arasindaki fark su canim bir kac hastane arastrdim istege bagli oldugunda ciddi rakamlar istiyorlar zorunluyu iki bin civari yapabiliyorken istege bagli oldugunda dort bes bini buluyor cogu yerde bu sebepten guvenemiyorum malum ozeller maddi anlamda hep kendi cikarlarini dusundugu icin
Anrebasum Aslikagan Istege bagli sezeryan istege bagli fiyat gibi bir sey mutlaka sorun onu ciddi farklar oluyor fiyatta arasinda. Raporla alakali bir sey degil.
Nevink Aslikagan malesef suan oturdugum yere yakin iki uc hastaneye sordum 4 bin dediler istege bagli o da asiyor tabiki insani insaallah kolay bir yolunu buluruz