Ummugumus Bugun doktora gittim.kan degerlerime bakildi d vitaminim cok yuksekmis.olmasi gereken 40 iken benim 100 olmus.bu durumu yasayan var mi.nasil cozum buldunuz.2 gun sonra kadin dogumcuma sorucam ama suan merak ediyorm neden diye
Taze_hamis Ummugumus d vitamini idrarla atılamıyor diye biliyorum canım. Dvit kullandın mı? Kullandıysan dvitaminin zaten iyi durumdadır kullanınca da yükselmiştr idrarla atılamadığı için diye düşünüyorum . Ama tabi dvit kullanmadıysan bilemiyorum sebebi nedir
mavisimm Ummugumus Yaz donemi cok guneslendiyseniz ondanda artmis olabilir d vitamini. Birde sut urunleri d vitaminini yukseltiyor.
Ummugumus Taze_hamis suan 7 aylik hamileyim.cok baslarda damla olarak kullanmistm ama cok oldu birakali.
Taze_hamis Ummugumus aaaa hamile misin 🤦♀️ Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum :) bir şey olmaz inşallah korkma belki labavatuvar yanlışlığıdır endişe etme. Doktoruna git baksınlar bi
Ummugumus Taze_hamis hamile oldugum icin kkrkuyorum zaten.bebegin bingikdagi cabuk kapanir dedi aile hekimi.bu da zararliymis.
Taze_hamis Ummugumus korkma canım dediğim gibi belki lab.da yanlış ölçülmüştür korkutma kendini. İnşallah sıkıntı olmaz sen dr un ile görüş bakalım ne diyecek 🤷🏼♀️
Ummugumus mavisimm sanirim magnezyum olarak verdiginin icinde kalsiyum ve d vitamini varmis o yukselti galiba.sut urunlerini de tukenmeye ozen gosteriyordum.