Merhabalar anneler..Bu benim 3 ü sezaryenim ❤❤💙
18.12.2019 tarihin de başlayan bütün gun çektiğim kaburga ağrılarım vardı. Bu ağrılar 8de yenilen akşam yemeginden sonraki şiddetlenen sancılarla kendimi yerde emekleyerek buldum. Henüz 36+3 tüm ve bebeğimin gelişimi 2 hafta öndeydi 💙 hastaneye gittiğimde eşimle nöbetçi doktor tarafından muayeneye alındım alttan muayene edildim ardından Nst ye baglandım çok hafif sancılarım çıkmasına rağmen ben kaburga ağrısından duramıyordum.. Nöbetçi doktor Nst yı kontrol etmek için geldiğinde sancin var şiddetli degil fakat bebeğinin kilosu haftasına göre önde dayanamıyorum alalım dersen hemen alabiliriz dedi ve dayanamıyorum lütfen bir sakıncası yoksa alın dedim. 8 de yemek yediğim için doktor gece 1 ı beklemem gerektiğini midemin yediklerimi eritmesi gerektiğini ve daha sonra sezaryene alınabileceğimi söyledi. Gece 1 de hasta bakıcılar geldi beni doğum için hazırladılar doğum haneye indirdiler 😍acil sezaryen olacağı için doktorum belden uyuşturmaliyi kabul etmedi ve genel uyutularak doğum olacağını söyledi. 10 dk sonra sezaryen gerçekleşmiş oğlum sağlıklı bir şekilde dünyaya gözlerini açtı 😚 36+3 günlük
3670 gram doğmuştu oğlum ...Doktorum viziteye geldiğinde 20 gün hergun kat kat artan sancılara nasıl dayandigimi sordu ilk olarak... çünkü karin duvarım incelmişti ve derisi doktor ilk kesiği atar atmaz bebeği gördüğünü söyledi o derece bir incelme oluşmuş karin bölgemde 😏 ayrıca oğlumun sert hareketleri bobreklerime zarar vermişti ama olsun şuan kollarımda ve her ağladığında onu emzirmenin keyfini sürüyorum 😍😍😍Darısı tüm kavuşmayı besleyenlerin başına sağ salim inşallah 🤗🤗🤗 happy kids lı olduk bizde şükür 💪💪🙃🙃