Mervezumra Sueda29 ben bebek arabasinin pusetini kullanmistim hemde ozel aracımizda daha güvende oluyor onunla
Dkktlbsra Sueda29 bazı bebek arabalarında puset oluyor öyle olursa onu kullanırsın tekrardan almaya gerek yok
Deletedmom317 Sueda29 banada kuzenim hediye edecek yoksa almayacaktım. Bide onamı masraf yapcaz diyordum
YDE Sueda29 benim hastanedem de Puset olmadan hastaneden çıkartmıyorlar. Zaten ilk aylarda kullanıyorsun ama çok kullanışlı diyor herkes bilemiyorum daha kullanmadım ama 😊
Cansubasak Puset olmadan benek çıkarılmıyor yasa var tani bunu uygulamayan hastahaneler var bilginiz olsun
Cansubasak medine_altntss22 kağıt imzalıyorlarmış hastanede işte benek korunaklı olacak iekilde puset ile teslim edilmiştir diye
Emin_e Sueda29 ben almadim ama bi akraba vermisti, zaten belli bir sure kullanilabiliyor sonra evde fazlalik gibi oluyor
Guldenece_2525 Sueda29 ilk çıkış için pusete gerek yok bence ama ana kucağı daha kullanışlı olur diye düşünüyorum..
Seymanur0707 Sueda29 aracınız varsa kesinlikle alın büyük rahatlık olur.Yurt dışında pusetsiz hastaneden bile çıkarmıyorlar.