Merve0623 Mide bulantısı ne zaman geçer 2. Ayımdayım ilk hamileliğim yemek yiyemiyorum 😞 artık yemek yemek istiyorum😞😞😞
demet35 Merve0623 ben 5. Aydayım hala bulantı kusma devam inş senin erken geçer 3. Ayda geçiyor diyorlar ama
Greyy90 Merve0623 4. Ayımdayım bulantı ilacını içmediğim zaman ne yesem çıkarıyorum bünyeyle alakalı kimisi hiç bilmiyor kimisi 3. Aydan sonra azaldığını söylüyor kimi ilaçla idare ediyor kimine ilaç tesir etmiyor serumla ayakta .. Size verdi mi doktor bulantı ilacı
EbruColak Merve0623 12. haftada şiddeti azalıyo genelde 16-17. Haftalarda bitmiş oluyo ama herkesin farklı. Doktoruna danışıp ilaç kullanmayı denedin mi 🙂
EbruColak Merve0623 forumda genelde bahsediliyo prilam dr var bulantı ilacı olarak. Bi onu dene derim ben de onunla ayakta kaldım 22. Haftaya kadar 🙂 hamileler için üretilmiş bi ilaç şuan çoğu doktor tavsiye ediyo doktorundan isteyebilirsin
Greyy90 Merve0623 prilan kullanıyorum ben gerçekten onunla ayakta duruyorum doktorla konuşsanız acaba ilacı mı değiştirse çünkü berbat bir durum bulantı gün boyu elden ayaktan düşürüyor adamı 😭
EbruColak Merve0623 reçete edilirse çok uygun bi ilaç ama kendin alırsan 60 lira sanırım. Aile hekimi bile yazabilir sadece acilde yazamıyolar reçetede hamile teşhisi olması gerek
Esra_aciyan Benim 12. Haftamda baya azaldı büyük ihtimalle 16 haftaya kadar tamamen biter insallah. Hiç ilaç kullanmadım ve kullanma taraftarı da değilim
Sedahmettt Merve0623 bende 5. Ayımdan beri bulantı kusma yasıyorum HasTaneye bile yattım 😓 suan 17+5 im zofer kullanıyorum devlet karşılamıyor özel alınıyor 10 tane var içinde 60 tl . Bu hapı kullandığımdan beri iyiyim 🙏🏻
Duyguaydin81 Merve0623 limon ve maden suyu işe yarıyor üstünede biraz tuz en azından bastırıyor dün bende öyle oldum ama geçirdim çok şükür 🙏🏻🙏🏻