Aysimam76 Arkadaşlar 4qündür doqum yaptm qöqüslerm maf etti beni taş qibi oldu kızım emiyo ama tam boşaltmıyo buda aqrıya nden oluyo canm cok kötü yanıyo önerebileceqnz bsey varmı Allah rızası için yardm edin aqlamaktan helak oldum 😰😰😰😰😰
DBsvn Aysimam76 canım göğüs pompası alman gerekiyor demek ki çok geliyo eğer sütünü sağarsan rahatlarsın dışarıda 3 saat dolapta 3 saat buzlukta 3 ay saklayabilirsiniz demişti bana doktor verirkende ılık suda tutup ısıtabilirsin bebeğe göre
EbruIrmakAhmet Aysimam76 sağman lazım canım benim olmaz başka türlü bebekte ememez rahat taş gibi oluyo meme manuel bi pompa işimi görmüştü benim
Rabiayyyy Aysimam76 bende senin gibiydim sağdım rahatladım sağmazsan mastit olursun ki inan yaşamak istemezsin
Alya123 Aysimam76 1 çaydanlık suyu kaynatın kaynarken bir leğene koyup hemen onun üstüne eğilin göğsünüzdeki süt yavaş yavaş akmaya başlayacak ve çok rahatlayacaksınız 😉
Meryu Aysimam76 sıcak bi duş al güzelce duşta hafif masaj yap ardından lahana al dolapta soğut kaynatmana gerek yok soğuk lahana yaprağını göğüslerine koy 10 dakika kadar bana çok iyi geldi