• Sağlık
  • Omega 3 takviyesini kaç mg kullanıyorsunuz 🤔

Sedaanneoluyor hamilelik boyu ve hatta sonrasında da öneriliyor ama haftada 1 balık tüketiyorsanız çokta sorun olmaz ☺ bu arada benim doktorum omega 3 tercihini bana bırakmıştı marka olarak bende eczacıma dedim efa verdi benimki 60 lı olduğu için daha ekonomik oluyo 2 ayda bir alıyorum 80 tl falan aklınızda olsun

Ben bayadır balık yiyemiyorum tiksindim doktorum omega royal yazmıştı 150 TL çok pahalı geldi eczacı ocean da içsen olur deyince onu aldım zaten eczanelerde sipariş üzerine omega royal geliyormuş

Ben çok çok önce tiksinöiştim balıktan yemiyodum yani senede 1 yersem belki yiyodum şimdi yeni hamileyimm balık yemeye başladım ama omega3 te almak istiyorum farmasiden alıcam güvenilir buluyorum kullanan var mı acaba d vitamininide ordan kullanıyorum

Eun123 Carlson kullanıyorum 500 mg 55 li 120 lira ama ben hepsiburada.com dan indirimden aldım 60 liraya 😁

Tazecikannecik Banada 36 haftamda bebegim kilo alsin diye verdi.Dogana kadar devam edeceksin dedi.Kes falan demedi🙄 Ama ise yaradi bebsimin 2 haftada 620 gr aldi.