Omega3 vitaminleriniz kaç mg acaba
Omega 3 takviyesini kaç mg kullanıyorsunuz 🤔
Eun123 ben efa mom içiyorum miligramı yazmıyor ki benimkinde
Sedaanneoluyor efa güzel ya ben normalini kullanıyorum ama çok memnunum bi ara değiştirdim çok kötüydü 😒
Sedaanneoluyor bana solgar yazdı doktorum 700 mg ama 1000 mg olanda var acaba 1000 olanı mı kullansam bilemedim
Bende efa mom içiyorum
İMom kullanıyorum bende günde 1 kez ama kaç mg bilmiyorum 😊
Eun123 almadıysan sende efa mom kullanabilirsin fark etmez genelinin içeriği aynıdır
Kayraruzgar acaba hamilelik sürecinin genelinde mi bu hapı kullanacağız kızlar yoksa 1 kutu bitirsek yeter mi haberiniz var mı acaba
Sedaanneoluyor hamilelik boyu ve hatta sonrasında da öneriliyor ama haftada 1 balık tüketiyorsanız çokta sorun olmaz ☺ bu arada benim doktorum omega 3 tercihini bana bırakmıştı marka olarak bende eczacıma dedim efa verdi benimki 60 lı olduğu için daha ekonomik oluyo 2 ayda bir alıyorum 80 tl falan aklınızda olsun
Sedaanneoluyor doğuma 15-20gün kala balık yağını kesmek gerekiyor. Çünkü kan sulandırıcı özelliği var kanamanın fazla olmasına neden olabilir
Kayraruzgar ben 30 lu paketi 80 tl ye almıştım sizinki baya ekonomikmiş ama ben çok sıkıldım onu içmekten bitince almayım diyorum nasıl olur acaba
Sedaanneoluyor dediğim gibi haftada 1 balık yiyorsanız sorun olmayacaktır
Ben bayadır balık yiyemiyorum tiksindim doktorum omega royal yazmıştı 150 TL çok pahalı geldi eczacı ocean da içsen olur deyince onu aldım zaten eczanelerde sipariş üzerine omega royal geliyormuş
Kayraruzgar hiç yiyemiyorum balıkta ayda ya 1 yada 2 defa ancak yiyebiliyorum
Ben çok çok önce tiksinöiştim balıktan yemiyodum yani senede 1 yersem belki yiyodum şimdi yeni hamileyimm balık yemeye başladım ama omega3 te almak istiyorum farmasiden alıcam güvenilir buluyorum kullanan var mı acaba d vitamininide ordan kullanıyorum
Tazecikannecik Banada 36 haftamda bebegim kilo alsin diye verdi.Dogana kadar devam edeceksin dedi.Kes falan demedi🙄 Ama ise yaradi bebsimin 2 haftada 620 gr aldi.
Sedaanneoluyor o zaman bence devam edin kullanmaya bnde hiç yiyemiyorum o yüzden düxenli kullanıyorum 3.aydan beri