ramazantugce Hiç doymuyorum kızlar çok yiyorum ve bazende midemde bulantı gibi birşey oluyor yada ağrı gibi sizdede varmi böyle şeyler 😋😋
Gzd_ ramazantugce bende öyleydim 2 haftadır kesildi iştahım dehşet hemde çok yiyince hem mide yanması hem de o hazınsızlık mahfediyor diye otomatik iştahım kesildi yoksa aşırı yiyordum birden uzay boşluğu gibi boşluk hissediyordum midem de bende sende yok mu mide sorunu
Gamm ramazantugce benimde öyleydi hastalandım bir haftadır zorla yiyorum herşeyi :( o zaman herkes az ye yeter diyodu şimdi iki lokma yiyim diye bakıyorlar 🤷🏻♀️
bsra18- ramazantugce evet ya sanki günlerdir yemek yememişim de karnım açlıktan ağrıyor gibi oluyor 🙈😂 çok açlık hissedince Mısır patlatıyorum valla 😌
ramazantugce Gzd_ olmaz olurmu ayipsin gavisgon surubumuz saolsun 😂😂uzay boşluğu bendede var bebis geliyor mideme doğru çıkıyor acikinca
Gzd_ ramazantugce aynen valla nefes alamaz oldum uyku zaten yok sağdan sola zor dönüyorum😞 32+ kaçsın bu arada
EcrinveSelim Bu ara iştah sıfır agzımın tadı yok. Midem delik sanıyordm sürekli yiyordm hastalandm yok oldu