Merveeex Kızlar 27+1 haftalık gebeyim bebeğim içerden vajinama cok baskı uyguluyor tekmeleri içeri dogru atıyor durmadan idrarımda geliyor bugun dışarıdan gelen en fazla 2-3 kez tekmesi olmustur hep asagı dogru baskı uyguluyor neden olabilir
Deniz_1987 Merveeex bende 27 haftalığım, aynı durumu yaşıorum, bebeğim kafa aşağı olduğu için vajinamda ve kasığımda çok baskı Var ve 5 dkda bir wc gidiorum, seninde bebeğin baş aşağı mı canım? Doktorunada sorabilirsin
Canan_3547 Merveeex bende 25 haftaligim canim ama aynisi surekli banda olyor ya poposyla yada basiyla baski uyguluyor tekmelerinde vajinamda hisedyorum ama doktrum normal diyor
Bebeklerim- Merveeex benim rahim agzı acıklıgım var 23 haftadan beri ve bitanesi surekli asagıya baskı yapıyo ona ragmen 30+4 olduk hiç olumsuzluga kapılma bişey olcak mı diye bi ara ayakları vardı bi ara popsu sırtı derken bayadır bas asagıya duruyo hala asagıya baskı yapıyo
Merveeex Deniz_1987 evet ya benim de bebeğin başı asagıdaymıs erken Doğum riski oluyormus öyle olunca dinlen devamlı demişti doktorum
Nslhn2019 Merhaba 24+2 haftalığım bugün ilk defa vajinam da sanki Bebek oynarken oraya baskı yapıyor hissettim korktum ağladım bile birşey mi oluyor normal akıntı gelmişti ondan öncede sarı öyle normal mi yani sizce ? Bebeğim oynuyor hareket ediyor şuan da korktum dk başı iç çamaşıra bakıyorum erken doğum yada başka birşey olsa sürekli sıvı gelip ağrım olur du dimi
Merveeex Nslhn2019 canım gayet normal belli ki herkeste olduğuna göre akıntı benimde öyle bende korktum ama şükür sorun yok
Susamanne 24+3üm dün kontrole gittim aynı sey bendede oluyordu daha doktora soramadan usg de poposunu dayamış rahim ağzına dedi vajinada baskı gıdıklanma hareket gibi hisler olur dedi korkulacak bişey değil ama aşırı agrı baskı hissedersen mutlaka ara beni gel dedi
Deniz_1987 Merveeex ayy Allah korusun canım ya doktorum bana erken doğumla ilgili bişi demedi sadece kafa aşağıda geziyo Yeri var dedi, Rabbim hepimizin bebeklerini zamanında ve hayırla getirsin inşAllah🤲🤗